Μίλησαν για Εθνική Ελλάδας Μίτσελ και Καραγκούνης

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Γιώργο Καραγκούνη για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας.

milisan-gia-ethniki-elladas-mitsel-kai-karagkounis
SHARE THIS
0
SHARES

Τις επαφές που είχε με τον Γιώργο Καραγκούνη για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας επιβεβαίωσε ο Μίτσελ, μιλώντας σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι είναι δύσκολο να καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης», λόγω της πρόσφατης συνεργασίας που είχε με τον Ολυμπιακό.

«Ο Καραγκούνης μου πρόσφερε την ευκαιρία να προπονήσω την ελληνική εθνική ομάδα. Αυτό είναι, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συμβεί», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Υπάρχουν παίκτες που συμφωνούν με τη συνεργασία, αλλά υπάρχουν και διαφορές και δεν ξέρω πως θα ακουγόταν στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ μίλησε και για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με το 'Podemos'. Όπως δεν έχει σχέση αυτό που ζουν εκεί με αυτό που συμβαίνει εδώ τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω δει τη σκληρή πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πολύ καλά και υπάρχουν άνθρωποι 30 ετών που επαναστατούν. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου μεσαία τάξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook