X

Νέα επεισόδια "The Last Dance": Το "κόψιμο" του Αζάια Τόμας από την Dream Team, ο "Κόμπι" και το συμβόλαιο με τη Nike

Μια καλή δόση από την Dream Τeam περιλαμβάνουν τα νέα επεισόδια.

Γράφει: TheToc team

Μια καλή δόση από την Dream Τeam περιλαμβάνουν τα επεισόδια 5 και 6 του ντοκιμαντέρ The Last Dance για τους Σικάγο Μπουλς και τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Έρβιν "Μάτζικ” Τζόνσον εμφανίζεται να μιλάει για αυτήν την απίθανη ομάδα των παικταράδων που είδαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992.

Ωστόσο η κόντρα με τον Αζάια Τόμας συνεχίζεται. Τον σεβόταν σαν παίκτη αλλά τον μισούσε και η φήμη ότι αυτός τον "έκοψε" από τη Dream Team του 1992 ακόμη πλανάται.

Επίσης η ιστορία μας φέρνει πίσω στο 1988, όπου ένας νεαρός Jordan συνεργάστηκε με τον τότε ανερχόμενο κατασκευαστή υποδημάτων, τη Nike.

Ο Τζόρνταν και ο τζόγος είναι επίσης ένα θέμα που "αγγίζουν" τα δυο αυτά επεισόδια.

Στα επεισόδια 5 και 6, υπάρχουν αναφορές στον Κόμπι Μπράιαντ. Ο "Air Mike" είχε σχολιάσει στους συμπαίκτες του στους Μπουλς τις εντυπώσεις του από τον 19χρονο τότε Κόμπι.