Νέα συνεργασία με "θυελλώδη" ενέργεια για τη Volterra

Ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο H Καλαμάτα

nea-sunergasia-me-thuellwdi-energeia-gia-ti-volterra
SHARE THIS
0
SHARES

Μία εκ των πλέον ιστορικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Καλαμάτα, γνωστή και ως «Μαύρη Θύελλα», θα στηρίξει και θα ενισχύσει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Volterra, αναλαμβάνοντας το ρόλο του βασικού χορηγού της. Η υποστήριξη στoν Π.Σ. ''Η Καλαμάτα'' έρχεται ως εκπλήρωση της εταιρικής φιλοσοφίας της Volterra, να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της τον Ελληνικό αθλητισμό.

Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για μία ομάδα που έχει θέσει ως απώτερο σκοπό της, με την τεράστια δυναμική και ποδοσφαιρική κληρονομιά των 50 ετών και άνω που διαθέτει, να συμμετάσχει και να διακριθεί εκ νέου στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό, αγωνιστικό επίπεδο της Ελλάδας, τη Super League.

 

Από την πλευρά του, ο Π.Σ. ''Η Καλαμάτα', ανακοίνωσε ότι με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται τη Volterra  ως βασικό χορηγό του,  μια εταιρεία που έχει αφήσει έντονο το στίγμα της στον ελλαδικό χώρο με την δραστηριότητά της στην παραγωγή και την εμπορία στον κλάδο της ενέργειας. Ο ιστορικός σύλλογος σε συνεργασία με τη Volterra έχουν κοινή συνισταμένη στην φιλοσοφία που ακολουθούν με απώτερο σκοπό την κατάκτηση της κορυφής στους τομείς που δραστηριοποιούνται.  

 

Επίσης, στο πλαίσιο ανάπτυξής της, η Volterra ανοίγει νέο κατάστημα στην Καλαμάτα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ευρύτερης περιοχής και την συνεχή διεύρυνση του πελατολογίου της.

Η Volterra Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 2010  στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook