Ο Γιάννης μήνυσε τον εργολάβο της βίλας του - Τι συνέβη;

Ο Γιάννης αγόρασε το σπίτι για 1,9 εκατομμύρια δολάρια στα τέλη του περασμένου έτους.

o-giannis-minuse-ton-ergolabo-tis-bilas-tou---ti-sunebi
SHARE THIS
0
SHARES

Ο σούπερ σταρ των Bucks Γιάννης Αντετοκούνμπο μήνυσε τον εργολάβο του για φερόμενη μη ολοκλήρωση των εργασιών στο σπίτι του στην περιοχή River Hills.

Ο Γιάννης αγόρασε το σπίτι για 1,9 εκατομμύρια δολάρια στα τέλη του περασμένου έτους και αμέσως προσέλαβε την Antisdel & Son Construction για να ανακαινίσει την ιδιοκτησία.

Η αγωγή που ασκήθηκε ισχυρίζεται ότι ο σούπερ σταρ του NBA πλήρωσε 238.154,92 δολάρια για τις έργασίες, μερικές από τις οποίες δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Η αγωγή αναφέρει ότι π Γιάννης ζήτησε από την κατασκευαστική εταιρεία να εκτελέσει εκτεταμένους πίνακες ζωγραφικής, νέες αντισωματώσεις, ηλεκτρικές εργασίες, αναδιαμόρφωση υπογείου νέα φωτιστικά, δάπεδα, οικιακά και ψυχαγωγικά συστήματα, ντουλάπα παπουτσιών και εξωτερική περίφραξη. Μάλιστα μόνο ο φράχτης αποτιμήθηκε σε περισσότερα από το μισό του έργου στα 144.750,00 δολάρια.

Σύμφωνα με την αγωγή οι κατάλληλες άδειες δεν ελήφθησαν από τον εργολάβο και ο φράχτης δεν κατασκευάστηκε ποτέ. Αναφέρει επίσης ότι ο εργολάβος «... δεν εκτέλεσε το έργο που ανέλαβε στην περιγραφή των εργασιών και κάποιες κατασκευές δεν ολοκληρώθηκε καθόλου».

 

Πηγή: tmj4

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook