X

Ο Παναθηναϊκός αποθέωσε τον Ντραγκόφσκι με στίχους του ΛΕΞ [βίντεο]

Ο Παναθηναϊκός αποθέωσε τον "Ντράγκο" στα social media, αφιερώνοντας του στίχους από τραγούδι του ΛΕΞ

Γράφει: TheToc team

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προκριθεί επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην επόμενη φάση του Europa League επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι.

Ήρωας αναδείχθηκε ο γκολκίπερ των πρασίνων, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι. Ο Πολωνός απέκρουσε δύο πέναλτι και ανάγκασε σε άλλη μία χαμένη προσπάθεια, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός αποθέωσε τον "Ντράγκο" στα social media, αφιερώνοντας του στίχους από τραγούδι του ΛΕΞ.



Στο ποστάρισμα εμφανίζεται ένας δράκος να πετά πάνω από το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς, συνοδευόμενος από τη φράση: "Ζητάμε ευχές απ' τον δράκο, το αύριο να μην έρθει δύσκολο", στίχους από τραγούδι του ΛΕΞ.

Διαβάστε Επίσης