Πολλά τα προβλήματα που έφερε η νεροποντή στην Αττική, καθώς εκτός από δρόμους που πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα να κλείσουν ακόμα και για κάποιες ώρες, "λίμνη" δημιουργήθηκε και στο κλειστό προπονητήριο στίβου στο ΟΑΚΑ.
Μιλάμε για το κλειστό προπονητήριο στο οποίο- μεταξύ άλλων- γυμνάζεται ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο και "χρυσός" Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου.
Ο ΣΕΓΑΣ έκανε τη σχετική ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας και video που δείχνει τον πλημμυρισμένο χώρο και τα νερά που στάζουν απ' την οροφή:
"Δύσκολη ημέρα σήμερα (26/1) στην Αττική, δύσκολη και στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, που για μία ακόμη φορά πλημμύρισε λόγω της ισχυρής καταιγίδας.
Το σημείο που ξεχειλίζουν τα νερά είναι στο διάδρομο του μήκους, εκεί όπου μεταξύ πολλών εξαιρετικών αλτών, γυμνάζεται και ο κορυφαίος στον κόσμο Μίλτος Τεντόγλου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΣΕΓΑΣ.
Δύσκολη ημέρα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, που για μία ακόμη φορά πλημμύρισε λόγω της ισχυρής καταιγίδας. Το σημείο είναι στο διάδρομο του μήκους εκεί όπου μεταξύ πολλών εξαιρετικών αλτών, γυμνάζεται και ο κορυφαίος στον κόσμο @miltos_d.tentoglou #segas #Athletics pic.twitter.com/jmAZ6O6kI8
— SEGAS (@PRESEGAS) January 26, 2023
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr