Οι πρώτοι που τερμάτισαν στον Κλασσικό Μαραθώνιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 32ος Κλασσικός Μαραθώνιος. Περισσότεροι από 35.000 οι Μαραθωνοδρόμοι. Τερμάτισαν οι πρώτοι στην απόσταση των 5 και 10 χιλιομέτρων.

SHARE THIS
0
SHARES

Ο 32ος Αυθεντικός Κλασσικός Μαραθώνιος, έχει ξεκινήσει! Οι Μαραθωνοδρόμοι από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν προκειμένου να μπουν στα 220 πούλμαν, προκειμένου να βρεθούν στις θέσεις τους. 

 

Η εκκίνηση δόθηκε και οι 35.000 Μαραθωνοδρόμοι, «πλημμύρισαν» τους δρόμους.

Λίγο πριν τις 9 ξεκίνησε και η διαδρομή των 10 χλμ, ενώ στις 9 ακριβώς δόθηκε η εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθώνιου από την ιστορική αφετηρία του Μαραθώνα. Κατά μήκος της διαδρομής υπάρχουν μουσικά σχήματα, τα οποία θα ψυχαγωγούν τους θεατές και θα ενισχύουν την προσπάθεια των δρομέων.

 

Οι πρώτοι στα 5 και 10 χιλιόμετρα

Πρώτος στους άνδρες, στα πέντε χιλιόμετρα, για τρίτη φορά, τερμάτισε ο Κώστας Νακόπουλος, με χρόνο 15' και 26'', ακολουθούν ο Δημητράκης με 15' και 35'' και ο Μίνο με 15΄και 36 ''. 

Στις γυναίκες στη διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων, πρώτη κατάφερε να τερματίσει η Ελένη Θεοδωροπούλου με χρόνο 17' και 39'', δεύτερη η Αστροπεκάκη με 17' 57'' και τρίτη η Ζωγραφάκη με 18' και 24''. 

Ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Καρακατσάνη ήταν οι νικητές στους άνδρες και στις γυναίκες, αντίστοιχα, στα 10 χιλιόμετρα του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. 

Φωτογραφίες: Facebook/Athens Classic Marathon & Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook