Ολοκληρώθηκε το Santorini Experience 2016, ήταν όλοι εκεί

Η αυλαία για την διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Santorini Experience 2016», έπεσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Ολοκληρώθηκε το Santorini Experience 2016, ήταν όλοι εκεί

Η αυλαία για την διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Santorini Experience 2016», έπεσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χαρίζοντας πρωτόγνωρες στιγμές και δημιουργώντας τις ιδανικές αναμνήσεις για κάθε συμμετέχοντα και για κάθε επισκέπτη που βρέθηκε στο μαγευτικό ηφαιστειογενές νησί στις 7-9 Οκτωβρίου 2016.

Το «Santorini Experience», κατά την 2η συνεχή χρονιά πραγματοποίησης του, ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές και στην πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού προσελκύοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον αθλητών, συμμετεχόντων και επισκεπτών.

Πιο συγκεκριμένα, 3 Ολυμπιονίκες, 2 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, 1 Πρωταθλητής Ευρώπης, 1 Πρωταθλητής Ελλάδας και εκατοντάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, όλων των ηλικιών (75 ετών ο γηραιότερος αθλητής) έλαβαν μέρος στις δραστηριότητες του αθλητικού τριημέρου, ενώ χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν το νησί για να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό γεγονός.

Ο παγκόσμιος χαρακτήρας της διοργάνωσης αντικατοπτρίζεται χαρακτηριστικά στις συμμετοχές που υπήρξαν από 28 χώρες και πιο συγκεκριμένα από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κολομβία, τη Χιλή, τη Νέα Ζηλανδία, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Ρωσία, την Ολλανδία, την Φινλανδία, τη Σουηδία, την Ελβετία, τη Ρουμανία, τη Σκωτία, την Σλοβακία, την Ουκρανία, τη Ν. Αφρική, το Μαρόκο, την Ταϊτή, την Ταϊβάν, την Τουρκία, την Αλβανία, την Κύπρο και φυσικά την Ελλάδα.

Πολλοί μάλιστα από τους συμμετέχοντες δεν δίστασαν να διανύσουν 13.335χλμ. (Ν. Αφρική) και αντίστοιχα 18.000χλμ. (Νέα Ζηλανδία) για να κολυμπήσουν στην μαγική Καλντέρα.

Η εξωστρέφεια του αθλητικού τουρισμού ήταν ο πρώτος και βασικός στόχος της φετινής διοργάνωσης. Το «Santorini Experience» θα έχει μια πρωτοφανή διεθνή προβολή, καθώς το τηλεοπτικό δίκτυο FOX Sports της FOX Networks Group, θα μεταφέρει ως Official Broadcaster το sports documentary του «Santorini Experience», σε εκατομμύρια σπίτια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, δημιουργώντας ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν.

Το πρόγραμμα του «Santorini Experience 2016» παρουσιάστηκε ακόμα πιο πλούσιο φέτος σε σχέση με την πρώτη χρονιά, έχοντας για πρώτη φορά την ευγενική υποστήριξη και αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Kids' Athletics

Περισσότερα από 1.400 παιδιά συμμετείχαν σε όλες τις παιδικές δραστηριότητες της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Γήπεδο Θήρας (του Πανθηραϊκού), στα Φηρά η δραστηριότητα του Kids’ Athletics από τον Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 400μ. με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη. Η δράση παιδαγωγικού περιεχομένου αφορούσε στη γνωριμία των παιδιών με τα αθλήματα του στίβου, ενέργεια που έχει εκπονηθεί και κατοχυρωθεί από ειδική ομάδα επιστημόνων της IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) και εφαρμόζεται και υλοποιείται επίσημα στην Ελλάδα από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Meet & Greet με τους Ολυμπιονίκες

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, το πρωί, πραγματοποιήθηκαν μαθητικοί αγώνες τρεξίματος 1 χλμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, στα Φηρά.

Αντίστοιχα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο δις Αργυρός Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέλαβε να μυήσει αρχάριους και αντίστοιχα προχωρημένους αθλητές στα μυστικά της δραστηριότητας του TaeKwonDo, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, στα Φηρά.

Την Παρασκευή, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε Meet & Greet με τους σπουδαίους Αργυρούς Ολυμπιονίκες Σπύρο Γιαννιώτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη, καθώς και κορυφαίους αθλητές όπως τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Κέλλυ Αραούζου και Αντώνη Φωκαΐδη, τον Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή Γιώργο Αρνιακό και τον Πρωταθλητή Ελλάδας Δημήτρη Νέγρη.

Τρέξιμο στην καλντέρα

Ολοκληρώθηκε το Santorini Experience 2016, ήταν όλοι εκεί
photo by Vangelis Patsialos

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, πιάνοντας το όριο των 500 συμμετεχόντων (βάσει του ορίου ασφαλείας των διαδρομών που είχε τεθεί από τον πρώην μαραθωνοδρόμο, κάτοχο της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, προπονητή τρεξίματος και διευθυντή της All About Running, Νίκο Πολιά, που σχεδίασε και επιμελήθηκε τις διαδρομές) δρομείς όλων των δυνατοτήτων είχαν την ευκαιρία να τρέξουν στις εξαιρετικές διαδρομές των 5χλμ (τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα), 10 χλμ και 15 χλμ (συνολική θετική υψομετρική: 834 μ.) που είχαν θέα τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου, της Καλντέρας και των οικισμών Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και της Οίας. Όλες οι διαδρομές είχαν ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία.

Το Σάββατο το βράδυ, ο Δήμος Θήρας και ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) τίμησαν σε μια λαμπερή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Πέτρου Μ. Νομικού, στα Φηρά, τον Αργυρό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Σπύρο Γιαννιώτη, τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό Κολύμβησης, Νίκο Γέμελο, την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου, τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, κ. Δημήτριο Διαθεσόπουλο και τον δις Αργυρό Ολυμπιονίκη στο TaeKwonDo, Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ημέρα κολύμβησης

photo by Elias Lefas
photo by Elias Lefas

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 το πρωί οι συμμετέχοντες στο αγώνισμα της κολύμβησης (παρουσία της ελίτ της εθνικής ομάδας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης) είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν τη μοναδική κολυμβητική διαδρομή του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ) με την εκκίνηση να δίνεται στο ηφαίστειο, έχοντας ως σημείο τερματισμού το παλιό λιμάνι των Φηρών.

Την διαδρομή σχεδίασε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Κολύμβησης, προπονητής με Ολυμπιακές & Παγκόσμιες διακρίσεις στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης και τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης στην κολύμβηση, Νίκος Γέμελος. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε αγώνισμα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης σε διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, σηματοδοτώντας και την εκρηκτική συμμετοχή που επετεύχθη από κολυμβητές και κολυμβητικές ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κολυμβητική μέρα είχε την υποστήριξη και αντίστοιχα υλοποιήθηκε με την ασφάλεια της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης, του Santorini Yachting Club, του Εθνικού Διασωστικού Σώματος Θήρας, της Aegean Divers και των Ναυαγοσωστικών Σχολών από την Αθήνα, τον Πειραιά (Ευρωπαϊκή Ναυαγοσωστική Σχολή) και την Κατερίνη (Lifeguard Patrol). Πάνω από 25 σκάφη και περισσότερα από 70 άτομα μέσα στο νερό βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή και ασφάλεια του αγώνα.

Το «Santorini Experience» στάθηκε στο πλευρό της «Iron Samba»

Μέρος των εσόδων του «Santorini Experience» θα δοθεί στο Give&Fund που έχει δημιουργηθεί για την υποστήριξη του αγώνα αποκατάστασης της Μαρίας Σαμπανίδου ή «Iron Samba» που δίνει την πιο δύσκολη μάχη στη ζωή της. Οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να υποστηρίξει τη Μαρία Σαμπανίδου εδώ.

Η δήλωση του Δημάρχου Θήρας

Μετά το πέρας του «Santorini Experience 2016» ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Santorini Experience έχει γίνει πια θεσμός για το νησί μας και τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες το αγκάλιασαν με μεγάλη θέρμη. Η ηφαιστειακή γη και η ενέργεια που μεταδίδει ο τόπος μας σε συνδυασμό με την αθλητική δραστηριότητα, αποτελούν εγγύηση για μία μοναδική εμπειρία ζωής. Η Σαντορίνη προσφέρει εναλλακτικές μορφές τουρισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και το Santorini Experience το αποδεικνύει περίτρανα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτή, στηρίζουμε και συμμετέχουμε δυναμικά έτσι ώστε το νησί μας να παραμείνει στις πρώτες θέσεις προτίμησης των επισκεπτών. Πολλά ευχαριστώ σε όλους τους οργανωτές, στους χορηγούς και στους εθελοντές μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε την πετυχημένη αυτή διοργάνωση».

Η δήλωση του Προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ

Αντίστοιχα ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, κ. Ελευθέριος Τζούρος σημείωσε: «Το όμορφο, μαγικό, ανεπανάληπτο & ατελείωτο ταξίδι του Santorini Experience συνεχίστηκε και το 2016 ακόμα πιο δυναμικά και μας υπενθύμισε ότι η αρχική ιδέα να δανειστούμε την καλντέρα της Σαντορίνης ώστε να δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες τα όρια τους ήταν και παραμένει μοναδική. Το Santorini Experience 2016 άνοιξε τα πανιά του και μας έδειξε ήδη από τον δεύτερο χρόνο την δυναμική του ικανοποιώντας απόλυτα τους στόχους που είχαμε θέσει εξαρχής. Η χαρά, το χαμόγελο και η ικανοποίηση στο πρόσωπο των συμμετεχόντων είναι η ενέργεια που πήραμε ώστε αυτό το αθλητικό ταξίδι να μην τελειώσει ποτέ. Ενέργειες όπως το kids’ athletics, οι μαθητικοί αγώνες και η προπόνηση των μαθητών του TaeKwonDo έδειξαν με περίτρανο τρόπο, πόσο μας ενδιαφέρει η αθλητική παιδεία και πορεία των παιδιών της Σαντορίνης. Θα ήθελα να πω με την σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας καθώς και στους εθελοντές».

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Δημήτριος Τρυφωνόπουλος και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, κ. Δημήτριος Διαθεσόπουλος.

To «Santorini Experience» πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και του Ομίλου της Active Media.

Official Broadcaster: FOX Sports
Επίσημοι Χορηγοί: Alafouzos Sport, Blue Star Ferries, Με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης
Επίσημος Αερομεταφορέας: Ryanair
Επίσημοι Υποστηρικτές: Ford Motor Ελλάς AEBE, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», Avance Rent A Car, Aqua Vista Hotels, Aegean Plaza Hotel, Saucony, Arena, Village Cinemas, Santorini Yachting Club, Demilmar Restaurant Beach Bar, Passagio Santorini Oia
Χορηγοί Φιλοξενίας: Aqua Vista Hotels, Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Aegean Plaza Hotel, Athina Luxury Suites, Santorini Secret Suites & Spa, Vedema A Luxury Collection Resort Santorini, Sunday Suites Santorini, Caldera Collection, West East Suites, 270 Oia's View, White Pearl Villas, Suites of the Gods Spa Hotel Santorini, Central Fira Hotel, Memories Hotel, Loizos Stylish Residencies, Esperas Santorini, Maistros Village Hotel, Sienna Residencies
Αρωγοί: Διάνα "εξοπλίζειν", Kassimatis Cycling, Science In Sport, ΣΕΓΑΣ, IAAF Kids Athletics, Grafistes, Aeromotion Aerial Video Photography, Rivios Thanos Photography, Aegean Divers, Εθνικό Διασωστικό Σώμα Θήρας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού, Lifeguard Patrol, Ευρωπαϊκή Ναυαγοσωστική Σχολή

Με την Ευγενική Υποστήριξη & Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Ολοκληρώθηκε το Santorini Experience 2016, ήταν όλοι εκεί - εικόνα 3
Υπό την Αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (K.O.E.)

photo by Elias Lefas

Η λήξη της κολυμβητικής διαδρομής του Santorini Experience 2016 στο παλιό λιμάνι των Φηρών

Μαθητικοί αγώνες τρεξίματος 1χλμ, photo by Vangelis Patsialos

banner

photo by Elias Lefas

Ο δις Αργυρός Ολυμπιονίκης στο TaeKwonDo, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, παραδίδει μαθήματα TaeKwonDo, photo by Vangelis Patsialos

photo by Elias Lefas

banner

photo by Elias Lefas

photo by Elias Lefas

Μοναδική λήψη από ψηλά της κολυμβητικής διαδρομής του Santorini Experience που είχε ως εκκίνηση το ηφαίστειο και τερματισμό το παλιό λιμάνι των Φηρών

banner

Η βράβευση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυς Αραούζου, photo by Vangelis Patsialos

Ο πρώην μαραθωνοδρόμος, κάτοχος της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, προπονητής τρεξίματος και διευθυντής της All About Running Νίκος Πολιάς, photo by Vangelis Patsialos

Από αριστερά: ο Δήμαρχος Σαντορίνης, κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Δημήτριος Τρυφωνόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Active Media, κ. Άκης Τσόλης, , photo by Vangelis Patsialos

banner

Από αριστερά: ο Δήμαρχος Σαντορίνης, κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, κ. Δημήτριος Διαθεσόπουλος, photo by Vangelis Patsialos

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ 22 Οκτ 2020 | 11:33

Κορονοϊός: Αποδεκατίστηκε η Δόξα Ασσήρου- Βρέθηκαν 6 παίκτες θετικοί στον ιό

Εξι επιβεβαιωμένα κρούσματα κορoνοιού διαπιστώθηκαν χθες μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Δόξας Ασσήρου.

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE 22 Οκτ 2020 | 00:01

Θρίαμβος για Ολυμπιακό, νίκησε Μαρσέιγ και... κορονοϊό - Λυτρωτής ο Χασάν στο 90' [Βίντεο]

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την ατυχία με τον Καμαρά (θετικός στον κορονοϊό) και με σκόρερ τον Αιγύπτιο υπέταξε τη Μαρσέιγ με 1-0 στο Καραϊσκάκη

CHAMPIONS LEAGUE 21 Οκτ 2020 | 18:22

Εντυπωσιάζει η Μαρσέιγ: Βιντεοκλίπ με αναφορά στον Παύλο Φύσσα πριν τη σέντρα με τον Ολυμπιακό [Βίντεο]

Στο βίντεοκλιπ γίνεται αναφορά στον Ολυμπιακό, το Καραϊσκάκη και τον Παύλο Φύσσα ενώ συμμετέχει και ο Έλληνας ράπερ Saske.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ L' EQUIPE 21 Οκτ 2020 | 15:15

Champions League: Χωρίς Καμαρά ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ - Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν θα αγωνιστεί με τη Μαρσέιγ στο Champion League

ΣΤΟ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ 21 Οκτ 2020 | 12:48

Champions League: Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό με την Μαρσέιγ- Χωρίς θεατές

Την γαλλική Μαρσέιγ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Champions League

ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΟ 21 Οκτ 2020 | 09:05

Κορονοϊός - "Βόμβα" στον Άρη με 10 κρούσματα σε ποδοσφαιριστές

Ραγδαία μετάδοση του κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά τη διάγνωση του πρώτου κρούσματος σε παίκτη.

H ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ" 20 Οκτ 2020 | 15:42

Τα παιδιά της "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ" αποχαιρετούν τον δάσκαλό τους Κώστα Μπατή: "Γιατί μας αφήσατε;"

"Η επαφή μου με τα παιδιά της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ δεν με έκανε μόνο καλύτερο άνθρωπο αλλά και καλύτερο γιό".

20 Οκτ 2020 | 15:22

Τι περιμένουμε στην πρεμιέρα του Champions League

To Champions League για τη σεζόν 2020/21 ξεκινά και αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξεις.

ΣΤΟ INSTAGRAM 20 Οκτ 2020 | 13:37

Αντετοκούνμπο: Ξύρισε το κεφάλι του και στα σχόλια έγινε χαμός - "Είμαστε δίδυμοι" σχολίασε ο Καλάθης

Ξύρισε το κεφάλι του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Καλάθης έσπευσε να σχολιάσει

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20 Οκτ 2020 | 11:04

Εντολή Μητσοτάκη: Ανακαλείται η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα

Την ανάκληση της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα ανακοίνωσε η κυβέρνηση με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 19 Οκτ 2020 | 21:53

Νίκος Χαρδαλιάς: Στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη - Όλα τα μέτρα για την επιστροφή στα γήπεδα

Νίκος Χαρδαλιάς, Λευτέρης Αυγενάκης και επιτροπή λοιμωξιολόγων θα βρεθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα Ολυμπιακός - Μαρσέιγ

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 19 Οκτ 2020 | 20:10

Επίσημο: Επιστρέφουν στα γήπεδα της Super League οι φίλαθλοι - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις

Η Κυβέρνηση αποφάσισε να επιτρέψει την είσοδο φιλάθλων και στα παιχνίδια της Super League - Πώς θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα

ΟΡΙΣΤΙΚΟ 19 Οκτ 2020 | 17:10

Κορονοϊός - Ποδόσφαιρο: Με κόσμο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη - Σε ποσοστό 10% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν με κόσμο στα πρώτα δύο παιχνίδια ποδοσφαίρου στην Ευρώπη - Με μειωμένους θεατές λόγω κορονοΪού