X

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Γυναικεία υπόθεση το Σάββατο - Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών

Προτελευταία ημέρα των Ολυπιακών Αγώνων η ελληνική αποστολή θα εκπροσωπηθεί σε τρία αθλήματα - Ξεχωρίζει ο τελικός στον ακοντισμό με την Ελίνα Τζένγκο

Γράφει: TheToc team

Δέκατη πέμπτη ημέρα αύριο Σάββατο και προτελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων η ελληνική αποστολή θα εκπροσωπηθεί σε τρία αθλήματα.

Στις 10:00 η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών θα αντιμετωπίσει τον Καναδά στον τελευταίο αγώνα της για τις θέσεις 7-8.

Στις 20:00 η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου συνεχίζουν στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το πρόγραμμά τους στο ελεύθερο ντουέτο, μετά το τεχνικό ντουέτο της Παρασκευής.

Τέλος, στις 20:40 η Ελίνα Τζένγκο θα συμμετάσχει στον τελικό του ακοντισμού γυναικών με στόχο μία μεγάλη επίδοση, κοντά στο προσωπικό της ρεκόρ (68,81μ.), που θα τη φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στα μετάλλια.

Διαβάστε Επίσης

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών την 15η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έχει ως εξής:

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

10:00 Αγώνες κατάταξης 7-8: Ελλάδα-Καναδάς

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

20:00 ελεύθερο ντουέτο: Ευαγγελία Πλατανιώτη - Σοφία Μαλκογεώργου

Διαβάστε Επίσης

ΣΤΙΒΟΣ

20:40 τελικός ακοντισμού: Ελίνα Τζένγκο.