Ολυμπιακός - Μάντσεστερ: Αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων

Από τις 10 το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ

olumpiakos---mantsester-arxizei-i-diathesi-twn-eisitiriwn
SHARE THIS
0
SHARES

Οποιος πρόλαβε... το εισιτήριο είδε. Αύριο Παρασκευή (7/2) βγαίνουν στην κυκλοφορία τα μαγικά χαρτάκια του αγώνα Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο Νέο Φάληρο αναμένεται να γίνει... πανικός. Το παιχνίδι για τους 16 του Champions League θα διεξαχθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το sold out θεωρείται βέβαιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου που βρίσκονται έξω από τις Θύρες 17 & 25, από τις 10 το πρωί της Παρασκευής 7ης Φεβρουαρίου.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί μόνο μέχρι 2, εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet, από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org) για τις θύρες 1, 2, 10, 11, 12, 15, 21.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με τη λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο e-mail) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού e-mail συναλλαγής, στις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00).

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί μόνο μέχρι 2, εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να προμηθευτούν περισσότερα εισιτήρια από τον αριθμό ταυτοτήτων που έχουν στη διάθεσή τους (2), προκειμένου να εξυπηρετηθεί ακόμη καλύτερα, μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 30€, 40€, 60€, 70 €, 90 €, 100€, 125€, 150€ & 350€ (VIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 210 4190902.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook