Follow us

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24

Σε επίσημη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25/05 στο "Γ. Καραϊσκάκης", η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-23.

Αναλυτικά: "Σε επίσημη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25/05 στο "Γ. Καραϊσκάκης", η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Το σύνθημα για τη νέα σεζόν είναι εμπνευσμένο από τον πρώτο και ιστορικό ύμνο του Ολυμπιακού, "φευγάτε από μπρος, στο γήπεδο μπαίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Φτερά στα πόδια, καρδιά μες στα στήθια, που ‘δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια".

Στο πάνελ της επίσημης παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ήταν ο Γενικός Διευθυντής και εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς και ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Μπαντούνας.

Αρχικά στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ, μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος τόνισε για τα νέα εισιτήρια διαρκείας:

"Όπως γνωρίζετε η διαδικασία αυτή κάθε χρόνο είναι για όλο τον οργανισμό η σέντρα για τη νέα χρονιά. Έτσι την αντιμετωπίζουμε και εμείς σα μία χρονιά η οποία θα φέρει νέες επιτυχίες και δόξα για τον σύλλογο. Έναν σύλλογο που ξεπέρασε τους 300 τίτλους σε όλα τα σπορ και είναι κάτι το οποίο θέλω να πω σε όλους τους Ολυμπιακούς ότι πρέπει να σταθούν αρκετά σε αυτό και να αισθανθούν περισσότερο υπερήφανοι. Ε

ίναι ένα μοναδικό αθλητικό επίτευγμα το οποίο έχει κυρίως συντελεστεί τα τελευταία 12-13 χρόνια που έχει αλλάξει η αθλητική ιστορία του συλλόγου. Είμαστε περήφανοι που σε αυτήν τη φάση του συλλόγου υπάρχει συμμετοχή της διοίκησης του κ. Μαρινάκη και του ίδιου προσωπικά σε περισσότερους από 125 τίτλους απ’ αυτούς, σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη όπου όπως ξέρετε ο κ. Μαρινάκης είναι ο βασικός αιμοδότης όλων των σπορ που μας κάνουν υπερήφανους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο ποδόσφαιρο αυτό που φιλοδοξούμε ξεκάθαρα είναι να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση, γνωρίζετε καλά πως μία χρονιά για τον Ολυμπιακό χωρίς τίτλο είναι μία χρονιά παρένθεση και αυτό που εμείς άμεσα θέλουμε να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή. Διαλέξαμε ως σύνθημα αυτής της καμπάνιας των διαρκείας είναι λόγια από τον πρώτο ύμνο της ομάδας μας, είναι ένας ύμνος που οι κυρίως μεγαλύτεροι τον γνωρίζουν καλά και τον αγαπάνε όπως και οι νεότεροι.

Όλοι μας έχουμε συνδέσει αυτά τα λόγια με αναμνήσεις με ανθρώπους που είναι κοντά μας ή ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι εδώ πια και μας έπαιρναν από το χέρι να μας πηγαίνουν στο γήπεδο. Είναι μία συναισθηματική στροφή και ενότητα για να ξεκινήσουμε μία χρονιά με πάθος και αγάπη.

Πολλές φορές λέω πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του περισσότερο στις δύσκολες στιγμές, ξέρετε στην Ελλάδα έχουμε την τάση στους πανηγυρισμούς να είμαστε όλοι εκεί, στις δύσκολες στιγμές μετριόμαστε λιγότεροι, όμως στον Ολυμπιακό είμαστε πολλοί και καλό είναι να είμαστε πάντα καλά. Μαζί λοιπόν και αυτή τη χρονιά θα μετατρέψουμε τα λόγια αυτά σε πράξη, θα βγάλουν τα πόδια των παικτών φτερά και θα κατακτήσουμε ξανά τις κορυφές που όλοι ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό".

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος της διαχείρισης των εισιτηρίων του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Μπαντούνας, παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Μετά το τέλος των πληροφοριών της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και προχώρησαν σε ερωτήσεις. Αρχικά ο Παναγιώτης Μπαντούνας ρωτήθηκε για τη διαφορά που προκύπτει με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων για τα ντέρμπι της Ελλάδας και τους ευρωπαϊκούς αγώνες, με την αγορά ενός διαρκείας:

"Η αναλογία αυτή αν υπολογίσουμε μόνο τα ντέρμπι και ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι περίπου δυόμιση φορές πάνω από την αξία των εισιτηρίων διαρκείας. Αν βάλουμε και τους αγώνες εντός εισαγωγικών μικρού ενδιαφέροντος πάμε στις τρεις με τρεισήμισι φορές της αξίας ενός εισιτηρίου διαρκείας, οπότε καταλαβαίνετε την τεράστια διαφορά που προκύπτει".

Σε ερώτηση αναφορικά με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός της νέα σεζόν θα διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Europa League, ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε ως εξής: "Θα παίξουμε σε μία διοργάνωση στην οποία αν δείτε τις ομάδες είναι ίσως η πρώτη φορά που μοιάζει σαν Champions League. Να πάμε καλά και να φιλοξενήσουμε καλές ομάδες και να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο κόσμος αλλά και σε εμάς μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω.

Είναι η καλύτερη εξέλιξη που θα μπορούσαμε να έχουμε, οπότε και για έναν άνθρωπο ο οποίος θα αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας είναι ένα έξτρα κίνητρο που θα είναι σε ένα περιβάλλον του Europa League στο οποίο θα υπάρχουν καλές ομάδες και θα είναι και δύσκολο να μπούμε στους ομίλους, αλλά πιστεύω πως θα έχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλά".

Παράλληλα, σε ερώτηση για το στόχο που έχει η θέση η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια διαρκείας, απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς σχολιάζοντας: "Κάθε χρόνο υπάρχει ένας στόχος ο οποίος είναι κοντά στους 20 χιλιάδες, αλλά θέλουμε να υπάρχουν και εισιτήρια ελεύθερα, είναι λογικό αυτό, θα έχουμε και ευρωπαϊκά παιχνίδια θα φιλοξενήσουμε και κόσμο, όπως έχουμε και χορηγικές υποχρεώσεις. Θέλουμε επίσης να υπάρχει και ένα ανοιχτό κομμάτι του γηπέδου γιατί γνωρίζετε καλά πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, αν και επίσης όπως ξέρετε υπάρχουν και αρκετοί από απομακρυσμένες περιοχές οι οποίοι έχουν διαρκείας και είναι συγκινητικό αυτό και δείχνει τη στήριξή τους στον σύλλογο".

Τέλος, υπήρξε και ερώτηση αναφορικά με την απελευθέρωση των εισιτηρίων διαρκείας από κατόχους οι οποίοι σε κάποιους αγώνες δεν θα μπορούν να δίνουν το "παρών" στο γήπεδο, με τον Κώστα Καραπαπά να σχολιάζει:

"Είναι κάτι το οποίο κάνουμε αυτήν την κουβέντα χρόνια, από τη μία γιατί είναι χαμένα κέρδη για την ΠΑΕ αλλά από την άλλη όμως και εμείς θα θέλαμε σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο να είναι γεμάτο. Το θέμα όμως είναι ζήτημα εφορίας και πως μπορεί να επανεκδοθεί ένα εισιτήριο με διαφορετικό ΑΦΜ και να φορολογηθεί. Θέλω όμως να πιστεύω πως τώρα που μπαίνουμε σε μία διαδικασία που όλα γίνονται ηλεκτρονικά νομίζω πως στις συζητήσεις που κάνουμε με τα αρμόδια Υπουργεία, γιατί εννιά φορές στις δέκα όλες τις συζητήσεις για το ποδόσφαιρο εμείς τις ξεκινάμε, ελπίζουμε πως θα βρούμε μία λύση και αν όχι αυτήν τη χρονιά τουλάχιστον την επόμενη θα το έχουμε αυτό το σύστημα", από την πλευρά του ο Παναγιώτης Μπαντούνας συμπλήρωσε το εξής:

"Να ξέρετε συστηματικά αυτό το έχουμε έτοιμο από το 2018, το σύστημά μας δηλαδή μπορεί να το κάνει, το θέμα μας είναι ότι κολλάμε πάντα στο θέμα του φορολογικού ζητήματος. Συστηματικά εμείς είμαστε έτοιμοι".

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24, θα ξεκινήσει από την Παρασκευή (26/05) στο διαδίκτυο και από την Πέμπτη (01/06) στα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης" στη θύρα 25.

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Περίοδος Ανανεώσεων

Online

Από 26/5 έως 21/6 μέσω Online από το επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org).

Εκδοτήρια θύρας 25 – Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης

Από 1/6 έως 21/6 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00)

Παρατηρήσεις

1η Περίοδος έως την Τετάρτη 21/6

Οι κάτοχοι Ε/Δ της περιόδου 2022-2023 έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν υπάρχει περίοδος ανανεώσεων και έχουν δικαίωμα αγοράς παλαιοί και νέοι κάτοχοι έως στις 21/6 με τις τιμές της πρώτης περιόδου.

Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους από 1/6 στα εκδοτήρια, με τις τιμές της πρώτης περιόδου.

Από Τετάρτη 22/6 οι περσινοί κάτοχοι δεν έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους, με την τιμή, της πρώτης περιόδου.

2η Περίοδος

Έναρξη 22/6

Online και εκδοτήρια θύρας 25 – Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00).

* Από 22/6 ελευθερώνονται οι θέσεις που δεν έχουν ανανεωθεί και ισχύουν οι νέες τιμές (2η περίοδος).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Online

Επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org).

Με δυνατότητες αποθήκευσης του εισιτηρίου σε κινητό τηλέφωνο (wallet) ή εκτύπωσης "PRINT AT HOME", χωρίς να είναι απαραίτητη η παραλαβή από το γήπεδο.

Για τις θύρες 3 – 7 η παραλαβή θα γίνεται αποκλειστικά από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά) καταβάλλοντας επιπλέον την οικονομική ενίσχυση των 50€.

Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης"

Από τα εκδοτήρια της θύρας 25 τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 210 4800920 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή)

Email: ticketing@olympiacos.org

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα

– Ονοματεπώνυμο

– ΑΜΚΑ

– ΑΔΤ

– ΑΦΜ

– ΔΟΥ

– Κινητό

– Διεύθυνση

– E-mail

Κάθε κάτοχος – μέλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

Σε όλες τις θύρες εκτός των θυρών 3 έως 7 θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με έκπτωση περίπου 30%.

Δικαίωμα αγοράς παιδικών εισιτηρίων διαρκείας έχουν φυσικά πρόσωπα με έτος γέννησης 2008 και μετά.

Οι προϋποθέσεις εισόδου στο Γήπεδο καθορίζονται ανάλογα με τις ισχύουσες αποφάσεις της Πολιτείας.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Οι συνδρομές δεν εμπεριέχονται στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους:

- Στο Internet (www.olympiacossfp.gr)

- Από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Αναλυτικά ισχύουν:

- 50 € συνδρομή Μέλους Ερασιτέχνη για όλους τους κατόχους διαρκείας.

- Επιπλέον 50 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τους κατόχους διαρκείας των θυρών 3 έως 7.

- 50 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας.

Με την Κάρτα Μέλους, ο κάτοχος θα έχει τη δυνατότητα, με σειρά προτεραιότητας, να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των Τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πόλο, βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και μπάσκετ γυναικών) με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Για πληροφορίες σχετικά με την "Κάρτα Μέλους Ολυμπιακού" μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060, 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) ή στο email members@osfp.gr

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-24, πατώντας ΕΔΩ".

Πηγή: novasports.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

12ΟΣ ΤΙΤΛΟΣ 19 Φεβ 2024 | 00:06

Η απονομή της κούπας στον Ολυμπιακό [Βίντεο, εικόνες]

Ο Ολυμπιακος κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος για 12η φορά στην ιστορία του, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό.

ΜΠΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ 18 Φεβ 2024 | 22:42

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-4 και το πρωτάθλημα πήρε "φωτιά"

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος θριαμβευτής στην Τούμπα επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 4-1.

ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ 18 Φεβ 2024 | 21:07

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 58-69: Ερυθρόλευκος θρίαμβος στον τελικό - Κυπελλούχος Ελλάδας για 12η φορά

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 58-69 του Παναθηναίκού στον τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ.

CONFERENCE LEAGUE 15 Φεβ 2024 | 22:02

Ολυμπιακός- Φερεντσβάρος 1-0: Ελ Κααμπί μαγικός τον οδηγεί στους "16" - Αλλαγμένος με Μεντιλίμπαρ

Ο Ελ Κααμπί με γκολ στο 83' έδωσε στον Ολυμπιακό προβάδισμα πρόκρισης.

Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ 15 Φεβ 2024 | 20:26

Άνοιξαν τα γήπεδα με νέα μέτρα για τους Έλληνες, αλλά για τους ξένους; - Φωτοβολίδα από τους Ούγγρους στο Καραϊσκάκη

Οι Ούγγροι φιλοξενούμενοι... ξεγλίστρησαν από τα νέα μέτρα και όχι απλά πέρασαν στις εξέδρες καπνογόνα και φωτοβολίδες, αλλά εκτόξευσαν και προς τους φίλους του Ολυμπιακού.

SUPER LEAGUE 10 Φεβ 2024 | 19:35

Ξέσπασε στον ΟΦΗ με "τεσσάρα" ο Ολυμπιακός

Ο αγώνας διεξήχθη υπό το βλέμμα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

EUROLEAGUE 08 Φεβ 2024 | 23:46

Βαλένθια-Ολυμπιακός 65-78: Της ήπιε το αίμα για την 8η σερί νίκη στη "Φοντέτα"

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να καλύψει το -7 της ήττας στο ΣΕΦ και έχει το πάνω χέρι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Βαλένθια στο φινάλε της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ 08 Φεβ 2024 | 15:26

Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο νέος προπονητής του - Ποιος είναι ο Βάσκος που πήρε το Europa League

Όλα δείχνουν ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ 08 Φεβ 2024 | 12:06

Τέλος ο Κάρλος Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό

Μέσα στην ημέρα θα αποτελέσει παρελθόν ο Κάρλος Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό.

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ 08 Φεβ 2024 | 10:36

Ολυμπιακός: 43 χρόνια από την τραγωδία της "Θύρας 7" με τους 21 νεκρούς στο Καραϊσκάκη

43 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την μαύρη εκείνη ημέρα, όπου 21 φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχασαν τη ζωή τους μετά το ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE 06 Φεβ 2024 | 18:45

Ολυμπιακός: Τέλος στα σενάρια για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία- "Έχουμε προπονητή" είπε ο Κοβάσεβιτς

Ο 50χρονος Σέρβος τόνισε ότι είναι δύσκολη η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Φεβ 2024 | 20:04

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Πέδρο Άλβες, επιστρέφει ως αθλητικός διευθυντής ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Ο Πέδρο Άλβες αποτελεί παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή (Sports Director) και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 05 Φεβ 2024 | 15:23

Εξαλλος ο Καραπαπάς με τον Χουάνκαρ: Η στιγμή που ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού βρίζει τον παίκτη του Παναθηναϊκού [βίντεο]

Επεισόδιο μεταξύ Χουάνκαρ και Καραπαπά με βαριές κουβέντες μετά το ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακού.