Η αντίστροφη μέτρηση για το "αιώνιο" ντέρμπι της Λεωφόρου έχει αρχίσει και τα νέα είναι θετικά στο "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού, σχετικά με τη συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (09/04, 21:00) με τον Παναθηναϊκό.
Ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός θα τελικά είναι στη διάθεση του Ζοζέ Ανιγκό για το ματς των "ερυθρόλευκων" με τους "πράσινους".

Ο Παπασταθόπουλος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και γι αυτό έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ (3-1), αλλά πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού.
Η εναλλακτική θα ήταν ο Παπέ Σισέ δίπλα στον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφαίσεις. Με τα τωρινά δεδομένα, το "δίδυμο" άμυνας στον Ολυμπιακό για τη Λεωφόρο θα είναι οι Σωκράτης - Μπα.
Ο 34χρονος Έλληνας μπακ έχει φέτος 26 ματς με 2 γκολ.
ΠΗΓΗ: Novasports.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr