Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, βρίσκονται οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο, προκειμένου να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψουν με την ομάδα του Πειραιά.
Ο Αντρέ Όρτα, θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, έχοντας ωστόσο οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες", τόνισε ο Όρτα στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", για να προσθέσει:
"Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά".
![Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα τα νέα αποκτήματα Όρτα και Τσικίνιο [Εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/84/8438c65bf2564b1d8d22486d422e6a9c.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Ο Τσικίνιο έχει αποκτηθεί με μεταγραφή έως το καλοκαίρι του 2027. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη για το καλοκαίρι, με τους "ερυθρόλευκους" να πιέζουν τελικά την Μπενφίκα για να τον αποκτήσει από τώρα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα η παρουσία των Πορτογάλων στον Ολυμπιακό είναι σημαντική και θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της" δήλωσε ο Τσικίνιο.
ΠΗΓΗ: Novasports.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr