X

Ομολογία - σοκ Μπενζεμά για τον εκβιασμό Βαλμπουενά με το ροζ βίντεο

Εμπλοκή στον εκβιασμό με ροζ βίντεο του ποδοσφαιριστή της Λιόν και συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας Ματιέ Βαλμπουενά παραδέχθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά

Γράφει: TheToc team

Παρά την αρχική του άρνηση ότι είχε εμπλοκή στον εκβιασμό με ροζ βίντεο του ποδοσφαιριστή της Λιόν και συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας Ματιέ Βαλμπουενά ο Καρίμ Μπενζεμά,παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου στις Βερσαλίες, την εμπλοκή του στην υπόθεση της απόπειρας εκβιασμού.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε συλληφθεί από την γαλλική αστυνομία την Τετάρτη και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, στο πλαίσιο έρευνας για τις καταγγελίες εκβιασμού και άλλων αδικημάτων, που τιμωρούνται με τουλάχιστον πέντε χρόνια φυλάκιση.

Σήμερα το πρωί ο Μπενζεμά παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να δώσει εξηγήσεις για το θέμα, για το οποίο είχε συλληφθεί, τον περασμένο μήνα, και ο Τζιμπρίλ Σισέ, που στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο Μπενζεμά, ενώ χθες δήλωνε πως δεν είχε καμιά σχέση με την υπόθεση, παραδέχθηκε σήμερα την εμπλοκή του στην απόπειρα εκβιασμού, η οποία περιλαμβάνει βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο.

Η παραδοχή του ίσως ανοίξει το δρόμο της εις βάρος του δίωξης και με πρώτο βήμα την απαγόρευση εξόδου του από τη Γαλλία.

Όπως αποκάλυψε, χαρακτηριστικά, σήμερα το πρωί ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός «BFM», παιδικός φίλος του Μπενζεμά ζήτησε από τον άσο της Ρεάλ να τον φέρει σε επαφή με τον Βαλμπουενά, με σκοπό να του μιλήσει για το βίντεο που είχε στην κατοχή του και ν' απαιτήσει μεγάλο χρηματικό ποσό για να μη το δημοσιοποιήσει.

Πληροφορίες, που διαψεύδει, πάντως, ο δικηγόρος του, Σιλβέν Κορνιέ, θέλουν, μάλιστα, τον Μπενζεμά να κάνει ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών!

Έτσι, ο διεθνής άσος ενεπλάκη στην υπόθεση και πλέον κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση...

Στην υπόθεση είχε αρχικά εμπλακεί και το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ.