
Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Εμερι, ήταν συντετριμμένος όπως ήταν λογικό μετά τον αποκλεισμό της Παρί και μίλησε για αμφισβητούμενα πέναλτι υπέρ της Μπαρτσελόνα.
Ο Βάσκος τεχνικός, που νίκησε τους Blaugrana για 2η φορά στην καριέρα του στο 4-0 του πρώτου αγώνα, δήλωσε ότι οι Καταλανοί έχουν την ποιότητα να κάνουν κάτι τέτοιο. «Χάσαμε τα πάντα στα τελευταία λεπτά.
Η Μπαρτσελόνα είναι ικανή να κάνει κάτι τέτοιο. Τα έπαιξαν όλα ή τίποτα «Δεν είναι θέμα έλλειψης εμπειρίας, είναι δύσκολο να κάνουμε τώρα την ανάλυση των φάσεων, ακόμη και αν ο διαιτητής μας έβλαψε. Στο 3-1 είχαμε μια τεράστια ευκαιρία με Ντι Μαρία, αλλά στο Καμπ Νου όλα γίνονται».
Για τη διαιτησία, σχολίασε. «Δεν λέω ότι η διαιτησία ήταν καθοριστική, ούτε ότι οι αποφάσεις ήταν υπέρ τους. Υπάρχουν δύο πέναλτι για την Μπαρτσελόνα τα οποία είναι αμφισβητούμενα».
Πηγή: Gazzetta.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr