
Η χτεσινή βραδιά του Champions League ήταν μία πραγματική πανδαισία για κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Στους οκτώ αγώνες σημειώθηκαν συνολικά 28 γκολ.
Για τον όμιλο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε με 2-3 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόντας, η Μπαρτσελόνα έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Μέσι επικράτησε με 3-0 της Γιουβέντους, παίρνοντας ένα είδος εκδίκησης για τον περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά.
Στον Β΄ όμιλο Παρί και Μπάγερν επιβεβαίωσαν το προβάδισμά τους έναντι των Σέλτικ και Άντερλεχτ επικρατώντας με 5-0 και 3-0 αντίστοιχα.
Για τον Α΄ όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3-0 τη Βασιλεία ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άλωσε την έδρα της Μπενφίκα με νίκη 1-2.
Τέλος, για τον Γ΄ όμιλο, τέλος, η Τσέλσι διέλυσε στους... έξι ανέμους την Καραμπάχ την ώρα που Ρόμα και Ατλέτικο έμειναν στο 0-0.
Δείτε το βίντεο:
Φωτό: Reuters
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr