
Αυτό κι αν είναι ντέρμπι. Στην ΑΕΚ "καίγονται" να μην χάσουν βαθμούς και μη χαλάσει το σερί στον Πανιώνιο θέλουν εδραίωση στη δεύτερη θέση, γιατί όχι και ψηλότερα.
Οι «κυανέρυθροι» είναι οι μοναδικοί που νίκησαν μέσα στο Καραϊσκάκη τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και εάν νικήσουν τον "Δικέφαλο", τότε θα έχουν πλησιάσει την κορυφή στους 4 βαθμούς.
Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι εκτός πλέι οφ, απέχοντας τρεις βαθμούς από την πέμπτη Ξάνθη. Εάν λοιπόν χάσει η Ένωση, στο... περίπου χάνεται!
Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει πάλι στη διάθεσή του τους Μασούντ, Μπεν και Ρισβάνη.
Στην ΑΕΚ έχουν χαρεί με την επιστροφή του Αραβίδη αλλά υπάρχουν προβλήματα στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής, από την οποία θα λείψουν λόγω τραυματισμού και οι δύο δεξιοί μπακ Μπακάκης και Γκάλο, όπως και ο Τσιγκρίνσκι, ενώ απών θα είναι και ο επίσης τραυματίας Πατίτο Ροντρίγκες.
Φωτό: Ευρωκίνηση
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr