
Ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Στουτγάρδη ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, όμως με απόφαση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.
Συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, ασκώντας τεράστιο πρέσινγκ στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πόσο πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ.
Όσον αφορά στον διεθνή αθλητή, φαίνεται πως ήταν θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων, αφού οι Γερμανοί κάλυπταν τα θέλω του τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά αφού του πρόσφεραν συμβόλαιο 8 εκατομμυρίων για τρία χρόνια.
Ο Κωνσταντέλος πέταξε από το Άμστερνταμ για τη Γερμανία και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Στουτγκάρδη, όμως ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε "βέτο” στη συγκεκριμένη μετακίνηση και ο "Δικέφαλος” θα διατηρήσει τον αστέρα του στο ρόστερ.

Ο μεσοεπιθετικός, λοιπόν, επιστρέφει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει αναπροσαρμογή συμβολαίου.
Θυμίζουμε πως το υπάρχον συμβόλαιο του Κωνσταντέλια με τον ΠΑΟΚ, λήγει το καλοκαίρι του 2027.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr