X

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Φοβερό μήνυμα των παικτών για τις δολοφονίες στις ΗΠΑ

Το ντέρμπι διεξάγεται στην άδεια Τούμπα.

Γράφει: TheToc team

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συγκρούονται απόψε σε ένα τέρμπι με άδεια όμως την Τούμπα για τα play off της Superleague.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους παίκτες του "Δικεφάλου του Βορρά” να στείλουν το δικό τους αντιρατσιστικό μήνυμα, με αφορμή τις δολοφονίες αφροαμερικανών και τις διαδηλώσεις στις ΗΠΑ.

Ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ έχει ξεσηκώσει παγκόσμιες αντιδράσεις για την αστυνομική βία εις βάρος των μαύρων και ακριβώς αυτή τη βία ανέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με ένα φοβερό μήνυμα στις φανέλες τους.

"Είμαστε μαύροι, είμαστε λευκοί, είμαστε ενωμένοι! Λέμε όχι στον ρατσισμό”, είναι γραμμένο στα προπονητικά μπλουζάκια των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων, συνδυάζοντας τα χρώματα της ομάδας με ένα "ισχυρό” μήνυμα κατά του ρατσισμού.