Παπαχρήστου: Εχω πει 100 φορές συγγνώμη

Το χρυσό της Βούλας Παπαχρήστου στο Βερολίνο έφερε στη μνήμη αρκετών την παλαιότερη ρατσισική ανάρτηση που είχε κάνει η πρωταθλήτρια.

papaxristou-exw-pei-100-fores-suggnwmi
SHARE THIS
0
SHARES

Το χρυσό της Βούλας Παπαχρήστου στο Βερολίνο έφερε στη μνήμη αρκετών την παλαιότερη ρατσισική ανάρτηση που είχε κάνει η πρωταθλήτρια. 

Το περιστατικό είχε γίνει πριν έξι χρόνια και της είχε κοστίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Αρκετοί λοιπόν στα social media θυμήθηκαν το γεγονός, μετά τη νέα επιτυχία της και αντέδρασαν ακόμα και στα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο του Γιώργου Κυρίτση, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «κακή επιλογή» τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού προς την Παπαχρήστου.

«Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», δήλωσε στο Sportime από την πλευρά της η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

«Εχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν... Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν», συμπλήρωσε.


ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook