
Τον θάνατο του ομοσπονδιακού προπονητή της Σαμόα στην πυγμαχία, Λιονέλ Ελίκα Φατουπαΐτο, στο Ολυμπιακό χωριό, στο Παρίσι, θρηνεί ο παγκόσμιος αθλητισμός.
Ο 60χρονος Φατουπαΐτο πέθανε από ανακοπή καρδιάς.
Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιό του
Ο προπονητής της πυγμαχίας της Σαμόα πέθανε μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό ανήμερα της τελετής έναρξης των 33ων θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, στο Παρίσι, την Παρασκευή (26/7) σκορπώντας τη θλίψη στην Ολυμπιακή αποστολή της Σαμόα, αλλά και εν γένει στον κόσμο του αθλητισμού. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιό του στο Ολυμπιακό χωριό.
Le message touchant de Ato Plodzicki-Faoagali, boxeur olympique des îles Samoa, en hommage à son coach tragiquement décédé. 💔🙏
— La Sueur (@LaSueur_off) July 27, 2024
(via IG/atoplodzickifaoagali) https://t.co/r21E6yhdC2 pic.twitter.com/uIh5l5VBsm
Η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του Λιονέλ Ελίκα Φατουπαΐτο σήμερα (27/7) εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους οικείους του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr