X

Πελέ: Βίντεο μέσα στο νοσοκομείο με τον Βραζιλιάνο "θρύλο" του ποδοσφαίρου [βίντεο]

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Πελέ βρίσκεται σε νοσοκομείο της Βραζιλίας μετά την επέμβαση που έκανε για την αφαίρεση όγκου στο έντερο.

Γράφει: TheToc team

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ και παγκόσμιος θρύλος του ποδοσφαίρου και της "Σελεσάο” Πελέ προκάλεσε ανησυχία με την είδηση ότι μπήκε για δεύτερη φορά στην εντατική. Η κόρη του πάντως Κέλι Νασιμέντο ξεκαθάρισε ότι αυτό συνέβη για προληπτικούς λόγους, υποστηρίζοντας ότι σε αυτή την ηλικία είναι λογικό να κάνει "δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω”.

Σήμερα Κυριακή μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, όπου εμφανίζεται ο Πελέ σε αρκετά καλή κατάσταση στο δωμάτιο του νοσοκομείου. "Σήμερα ήταν δύο βήματα μπροστά” έγραψε ως λεζάντα στο instagram.