
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Σαχτάρ για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου.
Η Ρεάλ, στην πρώτη της ουσιαστικά καλή στιγμή στο ματς, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ροντρίγκο με σουτ από μεγάλη απόσταση, νίκησε τον Τρουμπίν για να κάνει το 1-0!
Στο 20ο λεπτό, ο Βινίσιους έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να σώζεται η Σαχτάρ, προσωρινά τουλάχιστον από δεύτερο γκολ.
Στο 25΄ο Μπενζεμά έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τρούμπιν για το 2-0.
Στο 28, οι παίκτες της Ρεάλ, "έκρυψαν" τη μπάλα! Μπενζεμά, Ροντρίγκο συνεργάστηκαν, ο τελευταίος έδωσε στον Βινίσιους και αυτός έκανε το 2-0!
Η Σαχτάρ, κατάφερε να μειώσει πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 39, ο Μιχαϊλιτσένκο έκανε σέντρα από τ΄αριστερά και Ζουμπκόφ πέτυχε εντυπωσιακό γκολ για το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 64΄η Ρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1. Ο Ροντρίγκο, έπιασε καλό σουτ με τον Τρούμπιν να παραχωρεί με δυσκολία το κόρνερ! Ένα λεπτό αργότερα ο Βινίσιους σούταρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 89 ο Μπενζεμά νικήθηκε από τον Τρούμπιν, που του στέρησε το γκολ, ενώ στο 92 ο Μάρκο Ασένσιο που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να παραμένει το 2-1.
Πηγή: novasports.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr