X

Σάλος με παίκτη της Τουλούζ που είπε σε πολιτικό: "Στο σπίτι μου οι γυναίκες δεν μιλούν έτσι στους άντρες"

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με σεξιστική ατάκα του παίκτη της Τουλούζ, Ζακάρια Αμπουκλάλ στην πολιτικό Λοράνς Αριμπαζέ.

Γράφει: TheToc team

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με σεξιστική ατάκα του παίκτη της Τουλούζ, Ζακάρια Αμπουκλάλ στην πολιτικό Λοράνς Αριμπαζέ.

Η Τουλούζ έκανε τη φιέστα τίτλου για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο δημαρχείο της πόλης και κατά τη διάρκεια της γιορτής, κι ενώ έβγαζε λόγο από μικροφώνου ο προπονητής της ομάδας Φιλίπ Μοντανιέ, κάποιοι παίκτες συνομιλούσαν μεταξύ τους.

Τότε η Λοράνς Αριμπαζέ, βοηθός του υπεύθυνου για τον αθλητισμό στον δήμο, ζήτησε απ' τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ησυχία.

Η παρατήρηση της Αριμπαζέ φαίνεται ότι ενόχλησε τον Αμπουκλάλ, ο οποίος φέρεται να της απάντησε "στο σπίτι οι γυναίκες δεν μιλούν έτσι στους άντρες".

Σημειώνεται ότι ο γαλλικός σύλλογος έθεσε εκτός ομάδας τον διεθνή Μαροκινό επιθετικό μέχρι νεοτέρας και έως ότου ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα.

Διαβάστε Επίσης

Η γαλλική ομάδα τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης αναφέροντας ότι "μετά τις σοβαρές καταγγελίες που δημοσίευσε το RMC κατά του παίκτη ο σύλλογος ανακοινώνει ότι ο παίκτης θα προπονείται μακριά από την επαγγελματική ομάδα μέχρι νεοτέρας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εσωτερικής έρευνας".