
Αδιανόητη και ανεπίτρεπτη σεξιστική επίθεση εξαπέλυσε στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σωτήρης Βοργιάς προς την πρώην διαιτητή και πρώην μέλος της ΚΕΔ Ελένη Λαμπαδαρίου, με αποτέλεσμα την αποχώρηση στον "αέρα" της τελευταίας.
Με αφορμή την διαιτησία και το πέναλτι που δόθηκε στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, η πρώην διαιτητής μιλούσε για την ερμηνεία των κανονισμών, όταν κάτι που είπε δεν άρεσε στον Σωτήρη Βοργιά, ο οποίος επιχείρησε να παρέμβει και να την διακόψει.
Η αστυνομικός στο επάγγελμα του είπε "βιάζεστε κύριε Βοργιά, βιάζεστε, μην βιάζεστε", με εκείνον να απαντά: "Μην με προκαλείς τώρα και αρχίσω τα "τι δουλειά έχει η κυρία στο ποδόσφαιρο".
Το συγκεκριμένο σεξιστικό σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση της κας. Λαμπαδαρίου που κάλεσε τον οικοδεσπότη της εκπομπής Κυριάκο Θωμαΐδη να την αποδεσμεύσει. Το πλάνο δεν έφυγε από πάνω της και στη συνέχεια φαίνεται να σηκώνεται και να αποχωρεί.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr