Δεν θα έπρεπε να είναι είδηση, αλλά το αυτονόητο.
Ακόμη κι έτσι όμως, οι τρεις πρώην συμπαίκτες στην εθνική ομάδα, Σπανούλης, Διαμαντίδης και Ζήσης που μαζί με τον Παπαλουκά (ίσως πάει κι αυτός να τους συναντήσει μέσα στην εβδομάδα) έφτιαξαν την καλύτερη περιφερειακή γραμμή στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, κάνουν διακοπές στις Κυκλάδες και σήμερα πήγαν όλοι μαζί για μπάνιο.
Ο Βασίλης πήρε την εγκυμονούσα Ολυμπία και τα 4 παιδιά τους, ο Δημήτρης τη Βερίνα και τα 2 δικά τους παιδιά, ο Νίκος τη Φανή και τους 3 μπόμπιρες και όλοι μαζί... προκάλεσαν χαμό στην παραλία Μαρτσελό της Πάρου!
Έκαναν μπάνιο, έπαιξαν με τα παιδιά τους, έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες και φυσικά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά και διάφορα. Οι τρεις τους άλλωστε, δεν έχουν να χωρίσουν το παραμικρό έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν σε κάθε ευκαιρία.
Χρόνια φίλοι, χρόνια συμπαίκτες στην Εθνική, χρόνια αντίπαλοι, αλλά κυρίως χρόνια που σέβονται ο ένας τον άλλον και γουστάρουν να περνούν χρόνο μαζί!
«Απαλλαγμένοι» από τις υποχρεώσεις του εθνικού συγκροτήματος οι κουμπάροι Ζήσης και Σπανούλης και ο «απαλλαγμένος» από το μπάσκετ γενικότερα, Διαμαντίδης κάνουν αυτές τις μέρες διακοπές στην Πάρο και αποφάσισαν να περάσουν μαζί τη μέρα τους.
Φυσικά, πολύς κόσμος έσπευσε για αυτόγραφα και selfies μαζί τους.
Πηγή: www.gazzetta.gr