Στεφανίδη: Η άλτρια που "πετάει" στα 4.85 έχει...υψοφοβία!

Μοιάζει απίστευτο αλλά το "χρυσό" κορίτσι που "πετάει" στα 4.85 πάσχει από... υψοφοβία!

stefanidi-i-altria-pou-petaei-sta-485-exeiupsofobia
SHARE THIS
0
SHARES

Μοιάζει απίστευτο αλλά το "χρυσό" κορίτσι που "πετάει" στα 4.85 πάσχει από... υψοφοβία!

Το "ομολόγησε" η ίδια όταν κλήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της IAAF να πει μερικά πράγματα για τη ζωή της, παρουσιάζοντας τον εαυτό της.

«Μπορεί ν' ακουστεί πολύ περίεργο αφού είμαι αθλήτρια του άλματος εις ύψος, αλλά φοβάμαι τα ύψη! Ακόμα και λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος, με κάνουν να φρικάρω! 

Τις προάλλες ανέβηκα στη σκάλα να βοηθήσω τον σύζυγό μου να βιδώσει κάτι. Δεν τον έφτανα από το δεύτερο σκαλοπάτι κι αποκλείεται να ανέβαινα στο τρίτο! Όταν είμα ψηλά με πιάνει ζαλάδα και ναυτία και φοβάμαι ότι θα πέσω! 

Είναι περίεργο, γιατί ποτέ δε φοβήθηκα το ύψος όταν κάνω επί κοντώ. Αισθάνομαι ότι έχω τον απόλυτο έλεγχο. Ακούγεται τελείως τρελό!», είχε πει τότε η Στεφανίδη. 

Αλλο ένα "κουσούρι" της είναι πως είναι αφηρημένη: «Πάντα είχα καλή μνήμη. Στο σχολείο διάβαζα κάτι και από την πρώτη φορά το αποστήθιζα. Ωστόσο,συχνά ξεχνάω που έχω παρκάρει ή που έχω βάλει τα κλειδιά μου! Ίσως είμαι απλά αφηρημένη ή έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου! 

Πριν καιρό, είχα πάει να ψωνίσω λαχανικά κι επιστρέφοντας σπίτι πέταξα ασυναίσθητα τα κλειδιά μου στην σακούλα που έβαλα στο ψυγείο. Για μέρες δεν μπορούσα να τα βρω και να θυμηθώ τι είχαν απογίνει. Τα βρήκε τελικά ο σύζυγός μου! Είμαι λίγο ξεχασιάρα», έλεγε η Κατερίνα Στεφανίδη.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook