
Μία άτυχη στιγμή που για λίγη λεπτά τρόμαξε τους θεατές του σταδίου στο Λεβερκούζεν είχε ο Έλληνας επικοντιστής Εμμανουήλ Καραλής. Ο "Μανόλο" είχε την ατυχία να σπάσει το κοντάρι του ακριβώς τη στιγμή που στηριζόταν σε αυτό για να εκτελέσει το άλμα του.
Το αποτέλεσμα για τον Έλλην πρωταθλητή ήταν να πέσει - χωρίς να τραυματιστεί- και να μη καταφέρει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στο μίτινγκ του Λεβερκούζεν. Ολοκλήρωσε τον αγώνα του τερματίζοντας στην 5η θέση με καλύτερο άλμα στα 5,45 μέτρα.
Λίγο μετά την λήξη του αγώνα, ο Καραλής ανήρτησε στο Twitter βίντεο με το ατυχές συμβάν γράφοντας: "Κακή ημέρα στην δουλειά σήμερα, αλλά όλα είναι καλά! Ολοκλήρωσα το μίτινγκ χωρίς τραυματισμό και πιο πεινασμένος για τον επόμενο αγώνα".
Bad day at the office today but it’s all good!
— Emmanuel Karalis (@FlyManoloFly) July 29, 2023
Finished the meet injured free and hungrier for the next one 🙏🏾 pic.twitter.com/K9ZbggN30Q
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr