
Ανοιχτά της Σκιάθου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συνοδεύεται από την οικογένειά του.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ "οργώνει τις θάλασσες” με το πολυτελές γιοτ του και μετά την Μαγιόρκα έβαλε πλώρη για την Εύβοια με τελικό προορισμό τη Σκιάθο και τη Σκόπελο.
Συγκεκριμένα, το 36 μέτρων superyacht τύπου Azimut Grande με την ονομασία "Good Year 5” -αξίας 7,4 εκατ. δολαρίων.
![Στις Σποράδες με πολυτελές γιοτ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την οικογένειά του [εικόνες - βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/d3/d37d292bb84d4e17af68277780b4a96c.jpg?v=1&maxwidth=650&originalwidth=1024&)


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας από τη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Φωτογραφήθηκαν μάλιστα πάνω στο πολυτελές γιοτ. Μαζί τους ήταν ο Κριστιάνο Τζούνιορ, γιος του Ρονάλντο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr