
Την βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη εξέφρασε ο Παναγιώτης Φασούλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 από όπου απηύθυνε τα συλλυπητήρια του στην σύζυγο και την κόρη του "ξανθού".
Όπως είπε χαρακτηριστικά η "αράχνη" του ελληνικού μπάσκετ, "εκτός από τις συζητήσεις και τις συναντήσεις μας στα γήπεδα και εκτός, ήταν ένας άνθρωπος που ανήκει στην χρυσή 15ετία - 20ετία της ζωής μου".
"Ειλικρινά είναι σαν μέλος της οικογένειας μου. Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος. Κάποτε θα γινόταν, αλλά προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι… Είναι απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ, ήταν ο κορυφαίος προπονητής στο ελληνικό μπάσκετ", συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένος ο Παναγιώτης Φασούλας.
Σε ερώτηση για το τι θα θυμάται από τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο Παναγιώτης Φασούλας απάντησε πως "θυμάμαι τις κόντρες, το μίσος, τα πλακώματα, τους σκοτωμούς, το άγχος του… Θυμάμαι όταν βρέθηκα στην ίδια ομάδα με τον Γιάννη, που μου έδωσε το "φιλί της ζωής” όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να βρω άλλη ομάδα και πήγα στον Ολυμπιακό", απάντησε ο Παναγιώτης Φασούλας.
"Έχουμε αγαπηθεί και μισηθεί με τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν είχε κακίες και στο τέλος το όραμα του ήταν κάθε φορά η νίκη της ομάδας του… έχουμε συνδέσει τις ζωές μας", κατέληξε ο Παναγιώτης Φασούλας μιλώντας στον ANT1.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr