Συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ στην Καμάρα

Με επικεφαλής τον Ιβάν Σαββίδη, διοίκηση και οπαδοί του ΠΑΟΚ δίνουν ραντεβού στην Καμάρα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για αποφάσεις της Πολιτείας που εμποδίζουν τα συμφέροντα του συλλόγου.

sullalitirio-tou-paok-stin-kamara
SHARE THIS
0
SHARES

Με κύριους άξονες το θέμα της αντιμετώπισης του συλλόγου από την ΕΠΟ , τα χρέη από τις οφειλές προς το δημόσιο, αλλά και το νέο προπονητικό κέντρο στη Θέρμη, οι φίλοι του Δικεφάλου έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 17:00, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πορεία προς την Τούμπα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί στην Καμάρα και θα στείλει τον δικό του χαιρετισμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει έχει δηλώσει σχετικά:

«Ακολουθήσαμε τον δρόμο της υπευθυνότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις, που, παρ’ όλο που είχαν ψηφιστεί, δεν βρήκαν αντίκρισμα. Στη συνέχεια πήραμε την πρωτοβουλία να καταγγείλουμε την κατάσταση και φτάνουμε σε ένα σημείο που σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ να πρέπει να δώσει μία απάντηση και στην πολιτεία και στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και την ΕΠΟ. Θέλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας, την αντίθεση για όλα αυτά τα εμπόδια που μας βάζουν». 

Φωτογραφία αρχείου : Eurokinissi / Κώστας Παπαδόπουλος 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook