Follow us

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Πληροφορίες για κάθοδο χούλιγκαν Κροατών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Σε οπαδικά φόρουμ της κροατικής ομάδας ψάχνουν πληροφορίες για το πως μπορεί κάποιος να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της ΕΛΑΣ ενόψει της ρεβάνς για τη φάση των "16" στο Conference League, του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, καθώς πληροφορίες θέλουν, Κροάτες χούλιγκαν να προτίθενται να φθάσουν στη βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Voria.gr, το επίπεδο επιφυλακής των τελωνείων της Βορείου Ελλάδος έχει αυξηθεί, προς αποτροπή μιας ενδεχόμενης απόπειρας προσέγγισης στη Θεσσαλονίκη οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό γιατί έχει διαπιστωθεί ότι σε φόρουμ των οπαδών της κροατικής ομάδας υπάρχουν συζητήσεις αναζήτησης τρόπων, για το πώς μπορεί κανείς να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, παρά την απαγόρευση μετακίνησης που ισχύει για το συγκεκριμένο ζευγάρι της διοργάνωσης, μετά την τραγική κατάληξη που είχε αντίστοιχη κίνηση των Κροατών χούλιγκανς το περασμένο καλοκαίρι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο θάνατος του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει ενημέρωση στην ΕΛΑΣ από γειτονικές χώρες για τη διέλευση Κροατών και την κάθοδο προς Ελλάδα.

Κροάτες χούλιγκαν

Πάντως, από το πρωί σήμερα (13/3) η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στους συνοριακούς σταθμούς είναι ιδιαίτερα αυξημένη και δεν έχουν διαπιστωθεί ύποπτες διελεύσεις.

Η ομάδα της Κροατίας ενόψει του αγώνα απηύθυνε έκκληση στον κόσμο της να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα, μετά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την UEFA, στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

"Θυμίζουμε ότι η UEFA αποφάσισε ότι δεν θα επιτρέπεται η παρουσία των οπαδών της ομάδας σε εκτός έδρας παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Για τον λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση στους οπαδούς μας να ακολουθήσουν τους κανόνες, να σεβαστούν την απόφαση της UEFA και να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Ο σύλλογός μας ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους του για την κατανόηση και τη στήριξή τους", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε Επίσης

Ισχυρή αστυνομική παρουσία και στην Τούμπα

Από νωρίς σήμερα το απόγευμα, έξω από το γήπεδο της Τούμπας υπήρξε ισχυρή παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ πέριξ του γηπέδου βρίσκονται και οπαδοί του ΠΑΟΚ, όπως σημειώνει η ΕΡΤ.

Τούμπα ΠΑΟΚ

Το "κοκτέιλ" είναι επικίνδυνο, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Παρτιζάν, με τους Κροάτες και τους Σέρβους να έχουν άσβεστο μίσος ο ένας για τον άλλον, ενώ της Ντιναμό έχουν αντίστοιχες σχέσεις με αυτούς του Παναθηναϊκού. Έλληνες οπαδοί άλλωστε είχαν καθοδηγήσει την αγέλη των Κροατών στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο αιματηρό συμβάν που έφερε τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ 16 Μαϊ 2024 | 13:17

Μαζικοί θάνατοι λόγω covid σε οίκο ευγηρίας της Θεσσαλονίκης: Δύο αδέλφια στο εδώλιο

Στο εδώλιο του δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη κάθονται οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι του οίκου ευγηρίας, ενώ εξετάζονται μάρτυρες.

ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ 16 Μαϊ 2024 | 10:35

Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε ότι τη βίασε ο εν διαστάσει σύζυγος της – Την απειλούσε μια μέρα νωρίτερα

Τρίτη την απειλούσε και Τετάρτη εισέβαλε στο σπίτι της και την κακοποίησε

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ 15 Μαϊ 2024 | 23:29

Θεσσαλονίκη: Δύο άντρες από την Ουκρανία παρενόχλησαν τρία ανήλικα κορίτσια- "Τις αγκαλιάσαμε για την Ανάσταση" είπαν

"Είναι παράδοση στην χώρα μας να αγκαλιάζουμε τον κόσμο το βράδυ της Ανάστασης" απολογήθηκε ο 42χρονος.

ΠΛΕΙ ΟΦ 15 Μαϊ 2024 | 22:49

Θρίλερ στη SuperLeague: Ο Όρτα με γκολάρες κόβει το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ- Πάρτι τίτλου ο ΠΑΟΚ, 4-1 τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έριξε από την κορυφή την ΑΕΚ κερδίζοντας με 2-0 στο Καραϊσκάκη, την ώρα που ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα συνέτριβε με 4-1 τον Παναθηναϊκό.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15 Μαϊ 2024 | 07:02

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τέσσερα φορτηγά στο λιμάνι - Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε στην πύλη 11 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 14 Μαϊ 2024 | 18:40

Στη φυλακή 49χρονη μητέρα: "Παππού, η μαμά θα πέσει από τις σκάλες γιατί είναι πολύ μεθυσμένη"

Η 7χρονη πήρε τηλέφωνο τον παππού της γιατί η μητέρα της ήταν πολύ μεθυσμένη και φοβόταν να μείνει μόνη στο σπίτι μαζί της

14 Μαϊ 2024 | 17:09

Ποια ελληνική πόλη προμοτάρουν οι Ολλανδοί ως ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές

Η ελληνική πόλη που θεωρείται φιλικός προορισμός για οικογενειακά ταξίδια με παιδιά.

ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 14 Μαϊ 2024 | 09:49

Θεσσαλονίκη: Γαμπρός κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο και της είπε "θα ψοφήσεις εδώ μέσα"

Σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών καταδικάστηκε ένας άντρας που κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο της πολυκατοικίας που ζούσαν λέγοντας της παράλληλα "θα ψοφήσεις εδώ μέσα".

ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ 13 Μαϊ 2024 | 23:41

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Δέκα άτομα ξυλοκόπησαν δύο άντρες για μια ζακέτα με διακριτικά ομάδας

Οι δράστες αφού τους χτύπησαν, στη συνέχεια πήραν τη ζακέτα ενός από τα θύματα, η οποία έφερε διακριτικά ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ 13 Μαϊ 2024 | 19:00

Θεσσαλονίκη: Τέλος εποχής για τις θρυλικές "Μούσες" - Τι θα γίνει με το πασίγνωστο νυχτερινό μαγαζί

Το θρυλικό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι "Μούσες Εν Χορώ", όπου πέρασαν πολλές νύχτες γενιές και γενιές της πόλης, κλείνει και αλλάζει χέρια

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 13 Μαϊ 2024 | 17:16

Χωρίς τον βασικό του φορ ο Τερίμ - Δεν προλαβαίνει τον ΠΑΟΚ ο Ιωαννίδης

Με αρκετές απώλειες θα ταξιδέψει ο ΠΑΟ στην Θεσαλλονίκη, με την βασικότερη αυτή του πρώτου σκόρερ του

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 13 Μαϊ 2024 | 17:13

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 36χρονος "Ρουμάνος"

Ο 36χρονος είχε παραδοθεί το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου και συνελήφθη στο πλαίσιο της υπόθεσης δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 13 Μαϊ 2024 | 16:42