Τα δάκρυα της Αννας Κορακάκη που συγκίνησαν όλη την Ελλάδα

"Δεν ήξερα ότι είμαι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά δύο μετάλλια στους ίδιους Αγώνες,αυτό κάνει τη χαρά μου ακόμη μεγαλύτερη", τα πρώτα λόγια της Α.Κορακάκη

ta-dakrua-tis-annas-korakaki-pou-sugkinisan-oli-tin-ellada
SHARE THIS
0
SHARES

«Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που νιώθω. Πραγματικά… Δεν βρίσκω λόγια. Αυτή τη στιγμή δεν έχω συνειδητοποιήσει το τι έχω πετύχει. Ελπίζω όμως αυτό το μετάλλιο, αλλά και το χάλκινο που κατέκτησα πριν, να είναι το έναυσμα για τα νέα παιδιά, ώστε να έρθουν στο σκοπευτήριο και να έχουμε πολλούς νέους σκοπευτές. Δεν το ήξερα ότι είμαι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά δύο μετάλλια στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες κι αυτό κάνει τη χαρά μου ακόμη μεγαλύτερη».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Αννας Κορακάκη, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 25μ. αεροβόλο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε στην κρατική τηλεόραση και για τα δάκρυα που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει, κατά την ανάκρουση του Εθνικού Υμνου. «Έκλαψα, αν και προσπάθησα να συγκρατηθώ. Δεν τα κατάφερα, γιατί εκείνη την ώρα πέρασαν από το μυαλό μου πάρα πολλά πράγματα και κυρίως όλες αυτές οι θυσίες που έχω κάνει με τον πατέρα μου και οι δυσκολίες που περάσαμε μαζί», είπε το χρυσό κορίτσι από τη Δράμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook