Τενίστρια κατέρρευσε στην Αυστραλία λόγω δύσπνοιας -Από τον καπνό [βίντεο]

Η Ντανίλα Γιακούποβιτς κατέρρευσε μέσα στο κορτ καθώς είχε έντονο βήχα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με την Βέγκελε

SHARE THIS
0
SHARES

Δύσκολες συνθήκες στην Αυστραλία με την αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω του καπνού, από τις μεγάλες πυρκαγιές.

Η προκριματική φάση του Australian Open ξεκίνησε σήμερα το πρωί αλλά δεν θυμίζει σε τίποτα άλλες χρονιές. Οι πυρκαγιές που έχουν προκαλέσει αμύθητες καταστροφές στην Αυστραλία έχουν κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική και ήδη τα πρώτα κρούσματα με αδυναμία των παικτών να ανταποκριθούν υπό τέτοιες συνθήκες, έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Η Ντανίλα Γιακούποβιτς κατέρρευσε μέσα στο κορτ καθώς είχε έντονο βήχα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με την Βέγκελε και αποσύρθηκε από τον αγώνα αποχωρώντας με δάκρυα στα μάτια.

Νωρίτερα ο Γιουτζίν Μπουχάρ διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς του, όπως και ο Βρετανός Λίαμ Μποάντι, ενώ ο Μπέρναρντ Τόμιτς ζήτησε προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση που συμμετείχε λόγω αδιαθεσίας και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες για να συνεχίσει.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι τα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα για τις εννέα το πρωί (ώρα Αυστραλίας) αναβλήθηκαν για μετά τις 11 προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, ενώ υπήρξε επίσημη απολογία των διοργανωτών.

“Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Ακολουθούμε συμβουλές από τους ειδικούς και λειτουργούμε. Η ατμόσφαιρα το πρωί ήταν αποπνικτική γι’ αυτό και υποχρεωθήκαμε να μεταφέρουμε την ώρα των αγώνων για αργότερα”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook