
Τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τον Άρη στην Basketball Champions League. Επιβλήθηκε με 84-78 της Μπάνβιτ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 12 πόντους (10-22), αλλά στην 2η περίοδο και με κορυφαίο τον Βλάντο Γιάνκοβιτς κατάφερε να κάνει ένα σερί 13-0 να περάσει μπροστά και να κλείσει το ημίχρονο στο -2 (36-38).
Στην τρίτη περίοδο οι Τούρκοι διατήρησαν το προβάδισμα (61-60), ωστόσο, στο τελευταίο 10λεπτο οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη ανάτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και υποχρέωσαν την Μπάνβιτ στην πρώτη της ήττα στον Α΄ όμιλο.
Ο Γιάνκοβιτς με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος του Άρη, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Κάμινγκς που τελείωσε το ματς με 16.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr