Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του TOC Merrython 2017 - video

Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα, τις εικόνες και τις δηλώσεις του μεγάλου αγώνα TheTOC Merrython 2017 που με πάνω από 2.200 συμμετοχές σημείωσε νέο ρεκόρ

|
SHARE THIS
0
SHARES

  Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει μια δρομική γιορτή θεσμό;

Η συστηματική διοργάνωσή της και μια μεγάλη αγκαλιά από την πόλη που τη φιλοξενεί. Κάπως έτσι το TheTOC Merrython 2017 βρήκε για 4η φορά τεράστια απήχηση από επαγγελματίες κι ερασιστέχνες δρομείς που έζησαν τη χαρά της άθλησης, μιας υπέροχης διαδρομής και της προσφοράς. 

Το TheTOC Merrython 2017 έγινε υπέρ του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του δήμου Αθηναίων με εκατοντάδες συμπολίτες μας να δίνουν γιορτινό, αθλητικό κι αλληλέγγυο «παρών» λίγο πριν τα Χριστούγεννα. 

Με πάνω από 2.2200 συμμετοχές, το TheTOC Merrython σημείωσε νέο ρεκόρ στις διαδρομές των 5 και των 10 χιλιομέτρων γύρω από την Ακρόπολη με τη «συμμαχία» του καλού καιρού και με διάχυτη την ενέργεια του Αττικού φωτός αλλά και μιας πηγαίας αισιοδοξίας.

Τη συναντούσες κανείς παντού: Στα πρόσωπα και τα χαμόγελα των δρομέων, των εμπνευστών, των συντελεστών, των εθελοντών. 

To TheTOC ευχαριστεί τους χορηγούς του: Τον μεγάλο χορηγό, τα πολυκαταστήματα NOTOS, τον αθλητικό χορηγό, τη Νew Balance αλλά και τους υποστηρικτές του: ΜΙΝΕΤΤΑ, ΥΓΕΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ, Contrex, Gran Cerealem AMSTEL FREE, Κωνσταντινίδης, Physiomedica. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το TheTOC Merrython 2018. 

Δείτε το βίντεο: 

Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρεαδέλλη

Μοντάζ: Βαγγέλης Παπουτσής

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook