X

Το δώρο της ΠΑΕ Άρης στον Αλμπέρτ Μπουρλά - "Ένα μικρό ευχαριστώ για τον αγώνα του κατά του κορονοϊού"

Η ΠΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον Αλμπερτ Μπουρλά και έστειλε πρόσκληση στον γιο του.

Γράφει: TheToc team

Με το δικό της τρόπο θέλησε η ΠΑΕ Άρης να ευχαριστήσει τον Αλμπέρτ Μπουρλά στη "μάχη" που δίνει αυτός και η εταιρεία του κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι "κίτρινοι" απέστειλαν στον - γεννημένο στη Θεσσαλονίκη - πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer δώρο μία φανέλα της ομάδας. Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης, απέστειλε και μία επιστολή, με την οποία καλεί τον Μπουρλά και τον 10χρονο γιο του - που δηλώνει υποστηρικτής του Άρη - να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το μήνυμα της ΠΑΕ:

"Ένα μικρό "ευχαριστώ" στον Άλμπερτ Μπουρλά για τον αγώνα του κατά του κορονοϊού... Η φανέλα του Άρη, της αγαπημένης του ομάδας, με το όνομά του φθάνει σύντομα στα χέρια του...".