Το πρόγραμμα του «Santorini Experience 2016»

Όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Santorini Experience 2016». Ραντεβού για τρέξιμο και κολύμβηση στις 7 & 8 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Το πρόγραμμα του «Santorini Experience 2016»

Όλα είναι έτοιμα για την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Santorini Experience 2016», που αναμένεται να ξεπεράσει τον εαυτό της, στην 2η συνεχόμενη χρονιά υλοποίησής της, με το ενδιαφέρον να στρέφεται και εκτός συνόρων της χώρας καθώς θα περιλαμβάνει συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές στο τρέξιμο και την κολύμβηση δίνουν το φετινό ραντεβού τους στις 7-9 Οκτωβρίου 2016, στη Σαντορίνη.

Πλούσιο Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του «Santorini Experience 2016» έχει εμπλουτιστεί φέτος με επιπλέον δραστηριότητες, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην διοργάνωση.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου

Kids' Athletics

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στις 09:00 το πρωί, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Γήπεδο Θήρας (του Πανθηραϊκού), στα Φηρά η δραστηριότητα του Kids’ Athletics από τον Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 400μ. με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη. Η δράση παιδαγωγικού περιεχομένου αφορά στη γνωριμία των παιδιών με τα αθλήματα του στίβου, ενέργεια που έχει εκπονηθεί και κατοχυρωθεί από ειδική ομάδα επιστημόνων της IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) και εφαρμόζεται και υλοποιείται επίσημα στην Ελλάδα από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

Μαθητικοί αγώνες τρεξίματος και TaeKwonDo

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στις 10:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες τρεξίματος 1 χλμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, στα Φηρά.

Αντίστοιχα, στις 15:00 και 16:00 το μεσημέρι, ο δις Αργυρός Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα αναλάβει να μυήσει αρχάριους και αντίστοιχα προχωρημένους αθλητές στα μυστικά της δραστηριότητας του TaeKwonDo, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, στα Φηρά.

Meet & Greet με τους Ολυμπιονίκες

Την Παρασκευή, στις 18:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Meet & Greet με τους σπουδαίους Ολυμπιονίκες Σπύρο Γιαννιώτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη, καθώς και κορυφαίους αθλητές όπως τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Κέλλυ Αραούζου και Αντώνη Φωκαΐδη, τον Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή Γιώργο Αρνιακό και τον Πρωταθλητή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δημήτρη Νέγρη, στο κατάστημα του χορηγού της διοργάνωσης Alafouzos Sport στα Φηρά.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης, εδώ.

Έκλεισαν οι online εγγραφές

Οι εγγραφές στην κολύμβηση και το τρέξιμο θα συνεχιστούν μέσω της online φόρμας εγγραφής της διοργάνωσης έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Από την 1η Οκτωβρίου οι τελευταίες εγγραφές θα πραγματοποιούνται μόνο στο κατάστημα του χορηγού της διοργάνωσης Alafouzos Sport που βρίσκεται στα Φηρά. Από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, οι συμμετέχοντες αθλητές θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους από το κατάστημα Alafouzos Sport (ώρες καταστήματος: 09:00-21:00). Εναλλακτικά, οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο θα μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς τους μία ώρα πριν την εκκίνηση της διαδρομής τους το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία και οι συμμετέχοντες στην κολύμβηση, μία ώρα πριν την εκκίνηση της δικής τους διαδρομής την Κυριακή 9 Οκτωβρίου από το παλιό λιμάνι των Φηρών.

Η διοργάνωση, έχει φροντίσει για την μεταφορά των συμμετεχόντων που επιθυμούν να μετακινηθούν την τελευταία στιγμή για να βρεθούν στα σημεία εκκίνησης των διαδρομών τους. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια (στις 06:30πμ και 08:30πμ) από τα Φηρά (σταθμός ΚΤΕΛ) στην Οία (εργοστάσιο αφαλάτωσης) με λεωφορείο της διοργάνωσης που θα εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να βρεθούν στο σημείο εκκίνησης της διαδρομής τρεξίματος. Αντίστοιχα, η επιστροφή των συμμετεχόντων θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι, από την Οία στα Φηρά. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να μετακινηθούν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, από την Οία στο παλιό λιμάνι των Φηρών, για την εκκίνηση της κολυμβητικής διαδρομής θα εξυπηρετηθούν από λεωφορείο της διοργάνωσης με σημείο εκκίνησης το Passagio Santorini Oia, στις 08:15 το πρωί.

Καινοτομία στο «Santorini Experience» με τη νέα υπηρεσία chatbot

Η καινοτομία μπαίνει για πρώτη φορά στο «Santorini Experience» με τη νέα παρεχόμενη υπηρεσία του chatbot.

Σε συνεργασία με την MPASS η διοργάνωση είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει άμεσα και έγκυρα μέσω Facebook Messenger το κοινό της που ενδιαφέρεται να έχει όλες τις πληροφορίες για την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού.

To Chatbot σου επιτρέπει, μέσω του προσωπικού σου Μessenger, να βρίσκεις τις ειδήσεις και τα νέα που σε ενδιαφέρουν μέσα από μια σύντομη αυτοματοποιημένη συνομιλία. Πληκτρολογώντας τις λέξεις κλειδιά που ενδιαφέρουν κάποιον για την πληροφόρηση του ή επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία από το μενού, η εφαρμογή, θα αποστέλλει άμεσα ενημέρωση και σύντομη προεπισκόπηση του κάθε θέματος.

Μέσω του «Santorini Experience» Chatbot, οι συμμετέχοντες θα μπορούν, γράφοντας το bib number τους, να λαμβάνουν ένα μήνυμα με το χρόνο τους τη στιγμή του τερματισμού τους, να ενημερώνονται για προσφορές που θα είναι ενεργές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και για μεμονωμένες δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται. Παράλληλα θα τους δοθεί η δυνατότητα να αξιολογήσουν τη διοργάνωση.

Η φετινή διοργάνωση θα έχει μια πρωτοφανή διεθνή προβολή, καθώς το τηλεοπτικό δίκτυο FOX Sports της FOX Networks Group, θα μεταφέρει ως Official Broadcaster το sports documentary του «Santorini Experience», σε εκατομμύρια σπίτια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, δημιουργώντας ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν.

Ο χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης συνεχίζουν με σημαντικές παροχές και ειδικές προσφορές να στηρίζουν το «Santorini Experience». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές της διοργάνωσης μπορείτε να μπείτε εδώ.

Εκμεταλλευτείτε για λίγο καιρό ακόμα τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για την διαμονή σας σε έναν από τους χορηγούς φιλοξενίας της διοργάνωσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε εδώ.

To «Santorini Experience» θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.). Αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και του Ομίλου της Active Media.

Official Broadcaster: FOX Sports
Επίσημοι Χορηγοί: Alafouzos Sport, Blue Star Ferries, Με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης
Επίσημος Αερομεταφορέας: Ryanair
Επίσημοι Υποστηρικτές: Ford Motor Ελλάς AEBE, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», Avance Rent A Car, Aqua Vista Hotels, Aegean Plaza Hotel, Saucony, Arena, Village Cinemas, Santorini Yachting Club, Demilmar Restaurant Beach Bar, Passagio Santorini Oia
Χορηγοί Φιλοξενίας: Aqua Vista Hotels, Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Aegean Plaza Hotel, Athina Luxury Suites, Santorini Secret Suites & Spa, Vedema A Luxury Collection Resort Santorini, Sunday Suites Santorini, Caldera Collection, West East Suites, 270 Oia's View, White Pearl Villas, Suites of the Gods Spa Hotel Santorini, Central Fira Hotel, Memories Hotel, Loizos Stylish Residencies, Esperas Santorini, Maistros Village Hotel, Sienna Residencies
Αρωγοί: Διάνα "εξοπλίζειν", Kassimatis Cycling, Science In Sport, ΣΕΓΑΣ, IAAF Kids Athletics, Grafistes, Aeromotion Aerial Video Photography
Με την Ευγενική Υποστήριξη & Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού
Υπό την Αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (K.O.E.)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

24 Οκτ 2020 | 18:18

ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

Κάλεσε τον κόσμο να φοράει μάσκες και να παραμείνει ασφαλής.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ 24 Οκτ 2020 | 17:51

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει στον γιο του την Ακρόπολη και οι φαν του παραληρούν

"Στόχος μου στη ζωή είναι να σου δείξω τον κόσμο", γράφει στην ανάρτησή του.

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 24 Οκτ 2020 | 17:11

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε από την Αζαρένκα στην Οστράβα [βίντεο]

Η Αζάρενκα από τη Λευκορωσία επικράτησε με 2-0 σετ της Μαρίας Σάκκαρη

ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ 24 Οκτ 2020 | 11:01

ΑΕΚ: Τα "έσπασε" στα αποδυτήρια ο Λιβάγια - Εκτός εαυτού ο Κροάτης [Βίντεο]

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Λιβάγια έβριζε και κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μέσα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ 23 Οκτ 2020 | 17:56

Ιβάν Σαββίδης: Το μεγαλύτερο ψάρι της ζωής του έπιασε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ [Εικόνα]

Η τεραστίων διαστάσεων ψαριά του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟ 32 ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ 23 Οκτ 2020 | 17:47

Τουρνουά της Οστράβα: Στα ημιτελικά με μεγάλη ανατροπή η Σάκκαρη!

Με ένα απίστευτο κρεσέντο, η Σάκκαρη κέρδισε εννέα συνεχόμενα γκέιμ, "γύρισε" το δεύτερο σετ και πήρε δια... περιπάτου το τρίτο.

ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ 23 Οκτ 2020 | 00:08

Μπράγκα - ΑΕΚ: Κατώτερη των περιστάσεων η Ένωση, έχασε με 3-0 στην πρεμιέρα της στο Europa League

Δύσκολο βράδυ για την ΑΕΚ που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράγκα, στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League

ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE 22 Οκτ 2020 | 22:55

ΠΑΟΚ - Ομόνοια: Γκέλα για τον "Δικέφαλο" στο πιο εύκολο παιχνίδι του στον όμιλο [Βίντεο]

Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ομόνοια στην Τούμπα, παίρνοντας έναν βαθμό στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς του προγράμματός του

ΣΤΟ TWITTER 22 Οκτ 2020 | 12:54

Το τρολάρισμα Τσιτσιπά στον Αντετοκούνμπο: "Πάντα μιλάς τόσο πολύ στην προπόνηση;"

Το σχόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά στην ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ 22 Οκτ 2020 | 11:33

Κορονοϊός: Αποδεκατίστηκε η Δόξα Ασσήρου- Βρέθηκαν 6 παίκτες θετικοί στον ιό

Εξι επιβεβαιωμένα κρούσματα κορoνοιού διαπιστώθηκαν χθες μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Δόξας Ασσήρου.

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE 22 Οκτ 2020 | 00:01

Θρίαμβος για Ολυμπιακό, νίκησε Μαρσέιγ και... κορονοϊό - Λυτρωτής ο Χασάν στο 90' [Βίντεο]

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την ατυχία με τον Καμαρά (θετικός στον κορονοϊό) και με σκόρερ τον Αιγύπτιο υπέταξε τη Μαρσέιγ με 1-0 στο Καραϊσκάκη

CHAMPIONS LEAGUE 21 Οκτ 2020 | 18:22

Εντυπωσιάζει η Μαρσέιγ: Βιντεοκλίπ με αναφορά στον Παύλο Φύσσα πριν τη σέντρα με τον Ολυμπιακό [Βίντεο]

Στο βίντεοκλιπ γίνεται αναφορά στον Ολυμπιακό, το Καραϊσκάκη και τον Παύλο Φύσσα ενώ συμμετέχει και ο Έλληνας ράπερ Saske.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ L' EQUIPE 21 Οκτ 2020 | 15:15

Champions League: Χωρίς Καμαρά ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ - Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν θα αγωνιστεί με τη Μαρσέιγ στο Champion League