Το Σάββατο τρέχουμε μαζί με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο

Το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 20.00 τα τρια αδέρφια Αντετοκούνμπο, Γιάννης, Θανάσης και Κώστας τρέχουν στην Αθήνα για καλό σκοπό.

to-sabbato-trexoume-mazi-me-tous-aderfous-antetokounmpo
SHARE THIS
0
SHARES

Το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 20.00 θα γίνει η εκκίνηση του ANTETOKOUNBROS 5K RUN συνολικού μήκους πέντε χιλιομέτρων. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα δώσει από τα Σεπόλια, τη γειτονιά που έβαλαν τα πρώτα τους καλάθια, την εκκίνηση του αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων που διοργανώσουν ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούμπο για την ενίσχυση δομών στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει τους πολίτες κι επισκέπτες της Αθήνας ότι για τις ανάγκες της διοργάνωσης Antetokounbros 5K θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ο αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει στις 20:00 μπροστά από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, σημείο αναφοράς για τη ζωή και πορεία των AntetokounBros, και θα τερματίσει έξω από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί περιλαμβάνει τις οδούς Δυρραχίου – Αγίου Μελετίου – Λιοσίων - Χαλκονδύλη - Ακαδημίας - Λ. Βασιλίσσης Σοφίας - Ηροδότου Αττικού. Ο αγώνας θα διαρκέσει ως τις 9μμ και οι δρόμοι θα ανοίγουν σταδιακά από την Τροχαία για να διευκολυνθεί η διέλευση των οδηγών. 

Τα αδέλφια Αντετοκούμπο, Γιάννης, Θανάσης και Κώστας μεταφέρουν το παιχνίδι έξω από τα γήπεδα μπάσκετ, στους δρόμους της Αθήνας, καλώντας μας να συμμετάσχουμε σ’ ένα συμβολικό αγώνα δρόμου. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές του αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη των αναγκών του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook