Το TheTOC Merrython 2017 πλησιάζει! Οι τελευταίες οδηγίες

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να ολοκληρώσετε τις συμμετοχές σας, να αποκτήσετε το race pack και το bib number του αγώνα.

to-thetoc-merrython-2017-plisiazei-oi-teleutaies-odigies
SHARE THIS
0
SHARES

Ελάχιστα 24ωρα μας χωρίζουν από την έναρξη του TheTOC Merrython 2017.

Η εκκίνηση του αγώνα αλληλεγγύης, που διεξάγεται για 4η χρονιά με συνεχόμενα ρεκόρ συμμετοχής, πλησιάζει.

Εγγραφές – Παραλαβή race pack

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές έκλεισαν, αλλά όσοι θέλουν να τρέξουν και δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή ή έχουν δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν έχουν καταβάλλει το αντίτιμο, θα μπορέσουν να το κάνουν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στη Γραμματεία Αγώνα που θα βρίσκεται στον 6ο όροφο του πολυκαταστήματος notos, στη γωνία των οδών Σταδίου και Αιόλου, στην Αθήνα, από τις 15:00 έως τις 20:00 το βράδυ.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει Γραμματεία Αγώνα και στον πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Τις παραπάνω ώρες και ημέρες, στις δύο τοποθεσίες, οι δρομείς με ολοκληρωμένη συμμετοχή, θα παραλαμβάνουν το bib number τους αλλά και το race pack με τα προϊόντα των μεγάλων μας χορηγών, των πολυκαταστημάτων notos και της New Balance, που με την σημαντική συμβολή τους καθιστούν εφικτή τη διοργάνωση του TheTOC Merrython.

Ελάτε να γνωριστούμε

Παράλληλα, το Σάββατο από τη μία το μεσημέρι και μετά, η οργανωτική επιτροπή του TheTOC Merrython, θα περιμένει τους δρομείς του αγώνα στον πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου σε ένα κέρασμα με υγιεινά μπισκότα GranCereale και για ανταλλαγή δρομικών εμπειριών, αλλά και …στρατηγικών τρεξίματος για σίγουρη επιτυχία στον αγώνα.

Η ημέρα του αγώνα

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του TheTOC Merrython, δεν θα λειτουργήσει γραμματεία.

  • 08:00 Οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης του αγώνα και θα μπορούν να τοποθετούν τα προσωπικά τους αντικείμενα στην γκαρνταρόμπα
  • 08:30 Θα ξεκινήσει η προθέρμανση των αθλητών με την έμπειρη ομάδα της Physiomedica
  • 08:45 Οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στην εκκίνηση
  • 09:00 Εκκίνηση των αγώνων
  • 11:00 Aπονομές μεταλλίων στους νικητές

Μείνετε συντονισμένοι στο run2017.thetoc.gr αλλά και στο Facebook Event για να μαθαίνετε όλες τις τελευταίες πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook