Τον Απρίλιο το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 75 εκατομμύρια ευρώ

Χιλιάδες τυχεροί είδαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους να «φουσκώνουν» εντυπωσιακά!

ton-aprilio-to-pame-stoixima-tou-opap-moirase-panw-apo-75-ekatommuria-eurw
|
SHARE THIS
0
SHARES

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Τον Απρίλιο του 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 75 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 24 έως τις 30 Απριλίου 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα»  σε επτά  αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Δανίας, της Ολλανδίας, της Αυστρίας, της Τσεχίας και της Νορβηγίας, τη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και κέρδισε 11.266,60 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 27 Απριλίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της πρώτης ελληνικής ιπποδρομίας, τέσσερις νικητές, από την Κύμη, την Αθήνα, το Μαρκόπουλο και το Περιστέρι, κέρδισαν από 1.217 ευρώ.

Στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έκτης ελληνικής ιπποδρομίας, τέσσερις νικητές, από τη Δράμα, τον Άγιο Δημήτριο, το Παλαιό Φάληρο και τη Μεταμόρφωση, κέρδισαν από 1.273 ευρώ και στο Σκορ 6 (νικητής σε έξι κούρσες) δέκα νικητές κέρδισαν από 1.860 ευρώ.

Μάθετε περισσότερα στο www.opap.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook