Τουρνουά τέννις για παιδιά από το Tennis Masters

Ένα τουρνουά τέννις διαφορετικό από τα άλλα διοργανώνει στις 23, 24 και 26 εως 29 Δεκεμβρίου ο νεοσυσταθής σύλλογος Tennis Masters.

tournoua-tennis-gia-paidia-apo-to-tennis-masters
SHARE THIS
0
SHARES

Ένα τουρνουά τένις διαφορετικό από τα άλλα διοργανώνει στις 23, 24 και 26 έως 29 Δεκεμβρίου ο νεοσυσταθής σύλλογος Tennis Masters.

Δίνοντας βάρος και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών ο σύλλογος φρόντισε να υπάρξουν ειδικοί κάδοι στον χώρο διεξαγωγής του τουρνουά (ace club, λεωφόρος Ανθούσας 9, Παλλήνη) όπου οι νεαροί αθλητές πρέπει να ανακυκλώσουν πλαστικά απορρίμματα που θα φέρουν.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια στις ηλικίες των 10, 12, 14 και 16 ετών και ήδη το ενδιαφέρον  συμμετοχής είναι μεγάλο.

 

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του τουρνουά οι αθλητές, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν αγώνα... πρωταθλητών.

Έναν αγώνα μεταξύ των Πάρι Γεμουχίδη και Δημήτρη Ιατρόπουλου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου και ώρα 14.30.

Η αντισφαίριση είναι ένα άθλημα που τυγχάνει πλέον μεγάλης αναγνώρισης και στη χώρα μας.

Ο σύλλογoς Tennis Masters δίνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση των νέων παιδιών που επιλέγουν την αντισφαίριση με καταξιωμένους προπονητές.

Το τουρνουά που θα διεξαχθεί εντάσσεται στην προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης του αθλήματος και προσέλκυσης του ενδιαφέροντος παιδιών και μεγάλων.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook