
Ο κόουτς Σίλχαβι ζήτησε από τους παίκτες του να μην παίξουν φοβισμένα απέναντι στους Ισπανούς… και τον άκουσαν. Μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με τον Πέσεκ (4′) αρκετά νωρίς στο παιχνίδι.
Οι Ισπανοί φυσικά και είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν φλύαροι και δεν έφτιαξαν φάση ως τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και με την βοήθεια του αντίπαλου κοουτς.
Ο Σίλχαβι άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στα τελευταία τέσσερα λεπτά καθώς αν και τραυματίστηκε ο Γιάνκτο δεν τον αντικατέστησε.
Ο Γκάβι στο δεύτερο λεπτο των καθυστερήσεων με ωραίο πλασέ νίκησε τον Βατσλίκ, ισοφάρισε σε 1-1 και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Ισπανίας (17 χρόνων 304 ημερών) παίρνοντας το ρεκόρ από τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Άνσου Φάτι (17 χρόνων 311 ημερών).
Ο Κούχτα όμως – και τα δοκάρια του Βατσλίκ – πρωταγωνιστησε στο δεύτερο ημίχρονο. Αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 54ο λεπτό αλλά ευστόχησε στο 66ο λεπτό για να σημειώσει το 2-1.
Πριν το δεύτερο γκολ των Τσέχων είχε δοκάρι για τους Ισπανούς ο Ασένσιο (62′) ενώ μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων είχε δοκάρι ο Φεράν Τόρες (70′). Τελικά η λυτρωση για τους Ισπανούς ήρθε από την κεφαλιά του Μαρτίνεθ ο οποίος ισοφάρισε στο 90ο λεπτό σε 2-2.
Οι Τσέχοι ούτε τώρα κατάφεραν να νικήσουν για πρώτη φορά την Ισπανία.
Πηγή: novasports.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr