Δεν έπιασε τα συνηθισμένα στανταρ απόδοσής του ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 σετ από τον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ και να αποκλειστεί από τον 2ο γύρο του Italian Open.
Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση κάνοντας 58 αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον 19χρονο Ιταλό που βρίσκεται στο νούμερο 81 στην παγκόσμια κατάταξη.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο δεύτερο σετ το οποίο και κέρδισε με 7-6, όμως στα υπόλοιπα δύο έχασε με 6-1 και 6-1, αποχαιρετώντας νωρίς για τα δικά του δεδομένα το Masters της Ρώμης.
Ο αποκλεισμός του Τσιτσιπά έρχεται λίγο καιρό μετά την καλή του εμφάνιση στο US OPEN, όπου είχε καταφέρει να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τρίτο γύρο. Μάλιστα σε εκείνο το τουρνού θα μπορούσε να συνεχίσει εύκολα αν δεν έχανε ένα δικό του παιχνίδι συο οποίο απώλεσε 6 match points στο 4ο σετ του παιχνιδιού.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr