Τσιτσιπάς για το βίντεο με το χτύπημα στον πατέρα του: «Ντράπηκα»

Οπως είπε η διαχείριση του εκνευρισμού είναι ένα από τα θέματα στα οποία δουλεύει.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

«Ντράπηκα που είδα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση, κρατούσα να πάντα μέσα μου και εξερράγην σε κάποια στιγμή», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Για το επεισόδιο που πάνω στα νεύρα του χτύπησε τον πατέρα του με τη ρακέτα μίλησε στο Reuters ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή τον πρώτο του αγώνα στο Αυστραλιανό Open τη Δευτέρα.

«Ντράπηκα που είδα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση, κρατούσα τα πάντα μέσα μου και εξερράγην σε κάποια στιγμή», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε: «Έχω δουλέψει πραγματικά πολύ σε αυτό. Νομίζω πως το να είμαι ισορροπημένος και να σκέφτομαι σωστά θα με βοηθήσει. Εάν είσαι την μία ημέρα έτσι και την άλλη αλλιώς με τα συναισθήματά σου, αυτό μπορεί να σου κοστίσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο η διαχείριση του εκνευρισμού είναι ένα από τα θέματα στα οποία δουλεύει για τη φετινή σεζόν. «Δουλεύω πάρα πολύ για αυτό. Πιστεύω ότι το να είμαι ισορροπημένος και να σκέφτομαι σωστά θα με βοηθήσει. Αν είσαι τη μια μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς με τα συναισθήματά του, αυτό μπορεί να σου κοστίσει» λέει χαρακτηριστικά.