
Την λήξη της αποχής τους αποφάσισαν οι Έλληνες διαιτητές, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα της Super League να αρχίζει και πάλι το προσεχές Σαββατοκύριακο. Με τον υπουργό Προστασίας Γιάννη Οικονόμου πρόκειται να συναντηθούν τη Δευτέρα οι Έλληνες ρέφερι.
Σταματούν την αποχή τους οι Έλληνες διαιτητές - Η επιστολή της UEFA
Ειδικότερα, οι Έλληνες διαιτητές αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή τους και έτσι η Super League θα ξαναρχίσει από το Σαββατοκύριακο. Ειδικότερα, οι διαιτητές και βοηθοί της Super League κλήθηκαν να ψηφίσουν για να αποφασίσουν το αν θα επιστρέψουν στη δράση από αυτό το Σαββατοκύριακο,ενόψει και της συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (18/12) με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου.
Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα σήμερα η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA απέστειλε επιστολή σε όλους τους διεθνείς ρέφερι, καλώντας τους να μην αποδέχονται προσκλήσεις για να "σφυρίξουν" παιχνίδια ποδοσφαίρου στην Ελλάδα για το διάστημα που διαρκεί η αποχή των Ελλήνων διαιτητών.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιστότοπο novasports.gr, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ποφοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ρομπέρτο Ροσέτι ενημέρωσε και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο, για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Novasports.gr, μετά την αρχική αποχή λόγω των απειλών στον Τάσο Παπαπέτρου με συνέπεια να μην διεξαχθούν αγώνες της Super League το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι διαιτητές σκέφτονταν να συνεχίσουν την αποχή. Ωστόσο η ΚΕΔ τους ενημέρωσε πως θα διαγραφούν από τις λίστες αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μια ενημέρωση που όπως ήταν λογικό έφτασε στα αυτιά της UEFA που με την σειρά της ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να έρχονται στην χώρα μας ξένοι διαιτητές.
Σήμερα (13/12) οι Έλληνες διαιτητές αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή τους για να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Super League, με αποτέλεσμα και η UEFA να αλλάξει πλεύση στο θέμα της εντολής προς τους ξένους διαιτητές να μην έρχονται στην Ελλάδα.
Πηγή: Novasports.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr