Χαμός από τα ξημερώματα στην Τούμπα για τα εισιτήρια ΠΑΟΚ-ΑΕΚ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Χιλιάδες φίλοι του "Δικεφάλου του Βορρά" βρίσκονται έξω απ' τα εκδοτήρια της Τούμπας προκειμένου να προμηθευτούν ένα "μαγικό χαρτάκι" για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

xamos-apo-ta-ksimerwmata-stin-toumpa-gia-ta-eisitiria-paok-aek-eikones
SHARE THIS
0
SHARES

Χιλιάδες φίλοι του "Δικεφάλου του Βορρά" βρίσκονται έξω απ' τα εκδοτήρια της Τούμπας προκειμένου να προμηθευτούν ένα "μαγικό χαρτάκι" για την  αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος. Τα  εκδοτήρια άνοιξαν περίπου 40 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα, ενώ περίπου 20 ταμεία εξυπηρετούν τον κόσμο. Οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν στα εκδοτήρια λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα.  Λίγο μετά τις 01.10 έγινε γνωστή η θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. 

Αναλυτικά η επίσημη απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. συνεκδίκασε  α) την έφεση της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθ. 66/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE, β) την με αρ. πρωτοκ. εισερχ. της SUPER LEAGUE 65/27-2-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) την με αριθμό πρωτοκ. εισερχ. 79/01.03.2018 SUPER LEAGUE κύρια παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπό στοιχείο Β΄ ένστασης της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη ως προς τις επιμέρους διατάξεις: α) της πειθαρχικής ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και β) της πειθαρχικής ποινής διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.
 
Αποφάνθηκε ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ. Κατακύρωσε τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Επέβαλε στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sport 24/thestival

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook