Χούλιγκανς αναγνώρισης αντίπαλων ομάδων στην Αθήνα

20-30 άτομα με μηχανάκια την είχα "στήσει" στη γεφυρα Βρυούλων στην Εθνική Οδό και επιστρέφοντας στον Κοκκινο Μύλο βρεθηκαν αντιμέτωποι με αστυνομικούς

xouligkans-anagnwrisis-antipalwn-omadwn-stin-athina
|
SHARE THIS
0
SHARES

Οπαδοί των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φέρεται να αναζητούσαν σήμερα σε διάφορα σημεία της Αθήνας τους αντιπάλους με στόχο συμπλοκές. Σε μία περίπτωση, 20-30 άτομα με μηχανάκια την είχα "στήσει" στη γεφυρα Βρυούλων στην Εθνική Οδό και επιστρέφοντας στον Κοκκινο Μύλο στην οδο Νικοπόλεως στη Ν. Φιλαδελφεια βρεθηκαν αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησε αντιπαράθεση με πετρες και ξύλα. Έγιναν 14 προσαγωγές. 

Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το Σάββατο σε τελικό κυπελλου ποδοσφαίρου που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών με 840 θεατές με προσκλήσεις εχουν διατεθει 320 άτομα από αστυνομικά τμήματα κι αλλοι περίπου 600 από διμοιρίες των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ. Χαρακτηριστικά το σαββατο όλο το 24ωρο, θα απασχοληθούν 80 διμοιρίες εκ των οποίων οι 10 από θεσσαλονίκη και επαρχεία με το άθροισμα των αστυνομικών δυνάμεων να είναι μεγαλύτερο από τους θεατές στο γήπεδο. 

 

Φωτο: Eurokinissi αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook