Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης στο «Santorini Experience 2016»

Ο Σπύρος Γιαννιώτης και η ελίτ της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης στο «Santorini Experience 2016».

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Το «Santorini Experience 2016», βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες πριν την υλοποιήση του και το ενδιαφέρον του κόσμου πλέον κορυφώνεται για το σπουδαίο αυτό αθλητικό τριήμερο, δίνοντας ραντεβού στις 7-9 Οκτωβρίου 2016, στη Σαντορίνη.

Με την στήριξη του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και για πρώτη φορά με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού το «Santorini Experience» καταγράφει ήδη ρεκόρ συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πληρότητας στα ξενοδοχειακά καταλύματα που στηρίζουν την διοργάνωση ως χορηγοί φιλοξενίας, το δεύτερο τριήμερο του Οκτωβρίου.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης θα βρίσκεται στο «Santorini Experience 2016»

Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης στο «Santorini Experience 2016»
Σπύρος Γιαννιώτης (by Elias Lefas)

Ο Αργυρός Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Σπύρος Γιαννιώτης, θα βρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Σαντορίνη και μαζί του θα δώσουν το «παρών» τα σπουδαιότερα ονόματα της Εθνικής μας ομάδας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης.

Ανάμεσά τους, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αντώνης Φωκαΐδης, ο Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Γιώργος Αρνιακός και ο Πρωταθλητής Δημήτρης Νέγρης.

Κολυμβητικοί σύλλογοι και αθλητές από όλη την Ελλάδα θα παρευρεθούν στη Σαντορίνη με την στήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας που έχει θέσει την διοργάνωση υπό την αιγίδα της, και θα έχει φυσική παρουσία μέσω του προέδρου της κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλου.

Το τρέξιμο και η κολύμβηση έχουν την τιμητική τους

Running (by Babis Giritziotis)
Running (by Babis Giritziotis)

Το τρέξιμο και η κολύμβηση έχουν την τιμητική τους για ακόμα μια χρονιά στο «Santorini Experience». Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν και να ζήσουν την αδρεναλίνη της Καλντέρας, με την εκκίνηση των διαδρομών των 10χλμ και 15 χλμ να δίνεται στις 08:15 το πρωί και την εκκίνηση των 5 χλμ στις 11:00. Όλες οι διαδρομές ξεκινούν από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2019, οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές θα μπορέσουν να νιώσουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ηφαιστείου με την επιβλητική θέα του νησιού μπροστά τους. Η εκκίνηση της μοναδικής κολυμβητικής διαδρομής του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ) του «Santorini Experience», θα γίνει στις 10:00 το πρωί από το ηφαίστειο, με τερματισμό το παλιό λιμάνι των Φηρών.

Το «Santorini Experience» στο πλευρό της «Iron Samba»

Η Μαρία Σαμπανίδου ή «Iron Samba», όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της από τον χώρο του αθλητισμού, δίνει πλέον τον πιο κρίσιμο αγώνα της μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και μας έχει όλους ανάγκη.

Η αθλήτρια, έπασχε από μικρή από το αυτοάνοσο σύνδρομο Hughes, το οποίο προκαλεί θρόμβους στο αίμα και μια αλλαγή στην φαρμακευτική της αγωγή, της προκάλεσε θρόμβο στο αίμα με συνέπεια να είναι πλέον παράλυτη από τη μία μεριά και να βρίσκεται σε μερική αφασία. Η Μαρία συμμετείχε πέρσι στο «Santorini Experience» και είχε δηλώσει και για φέτος συμμετοχή, συνεπώς η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να μην σταθεί δίπλα της στην δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής της. Μέρος των εσόδων του «Santorini Experience» θα δοθεί στο Give&Fund που έχει δημιουργηθεί για την υποστήριξη του αγώνα αποκατάστασης της Μαρίας.

Οποιοσδήποτε το επιθυμεί μπορεί να υποστηρίξει τη Μαρία Σαμπανίδου ακολουθώντας το link.

Ολοκληρώσατε την εγγραφή σας;

Εγγραφή

Οι εγγραφές στην κολύμβηση και το τρέξιμο συνεχίζονται έως και τις 30 Σεπτεμβρίου με αμείωτο ρυθμό μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης ή εναλλακτικά στο κατάστημα του χορηγού της διοργάνωσης Alafouzos Sport στα Φηρά, που στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την διοργάνωση.

Από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, οι συμμετέχοντες αθλητές θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους από το κατάστημα Alafouzos Sport (ώρες καταστήματος: 09:00-21:00). Εναλλακτικά, οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο θα μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς μία ώρα πριν την εκκίνηση της διαδρομής τους το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία και οι συμμετέχοντες στην κολύμβηση μία ώρα πριν την εκκίνηση της δικής τους διαδρομής την Κυριακή 9 Οκτωβρίου από το παλιό λιμάνι των Φηρών.

Πρόσβαση

Η πρόσβαση στο ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων είναι πλέον ακόμα μια εύκολη με την στήριξη της Blue Star Ferries η οποία προσφέρει εκπτωτικά ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια τις ημέρες της διοργάνωσης. Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν για τις κρατήσεις τους στο 210 4222440. Σημαντικό είναι επίσης, να σημειωθεί ότι η έκπτωση παρέχεται αναλόγως διαθεσιμότητας (με βάση την πληρότητα και τα διαθέσιμα εισιτήρια) και ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες της διοργάνωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές των χορηγών της διοργάνωσεις μπείτε εδώ.

Διαμονή

Η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων βρίσκεται ήδη σε υψηλά ποσοστά γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε άμεσα τις προσφορές -που εμπλουτίζονται καθημερινά- και ισχύουν για την διαμονή σας σε έναν από τους χορηγούς φιλοξενίας της διοργάνωσης.

To «Santorini Experience» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) και θα λάβει την διεθνή προβολή, του τηλεοπτικού δικτύου FOX Sports της FOX Networks Group, που συμμετέχει στην φετινή διοργάνωση ως Official Broadcaster. To «Santorini Experience» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και του Ομίλου της Active Media.

Επίσημοι Χορηγοί: Alafouzos Sport, Blue Star Ferries, Με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης
Επίσημος Αερομεταφορέας: Ryanair
Επίσημοι Υποστηρικτές: Ford Motor Ελλάς AEBE, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», Avance Rent A Car, Aqua Vista Hotels, Saucony, Arena, Village Cinemas, Santorini Yachting Club, Passagio Santorini
Official Broadcaster: FOX Sports
Χορηγοί Φιλοξενίας: Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Athina Luxury Suites, Santorini Secret Suites & Spa, Vedema A Luxury Collection Resort Santorini, Sunday Suites Santorini, Caldera Collection, West East Suites, 270 Oia's View, White Pearl Villas, Central Fira Hotel, Memories Hotel, Loizos Stylish Residencies, Esperas, Maistros Village Hotel, Sienna Residencies
Αρωγός: Διάνα "εξοπλίζειν"

Με την Ευγενική Υποστήριξη & Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού
Υπό την Αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (K.O.E.)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 28 Αυγ 2020 | 19:27

Τι είπε ο Χαρδαλιάς για την 24χρονη Θεσσαλονικιά που ταξίδεψε στη Σαντορίνη με κορονοϊό [Βίντεο]

"Αμφιβάλλουμε αν υπάρχει κορονοϊός" είπε η μητέρα της και εξόργισε τον Νίκο Χαρδαλιά

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ MEGA 28 Αυγ 2020 | 17:43

Ζητάει και τα ρέστα η μητέρα της 24χρονης Θεσσαλονικιάς που είχε κορονοϊό και έφυγε για Σαντορίνη [Βίντεο]

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από την 24χρονη και τη μητέρα της - "Αμφιβάλλουμε αν υπάρχει κορονοϊός"

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 28 Αυγ 2020 | 11:16

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από 24χρονη Θεσσαλονικιά: Είχε κορονοϊό αλλά πήρε το πλοίο για Σαντορίνη

Έμαθε στο τραίνο ότι είναι θετική στον κορονοϊό, αλλά δεν "χάλασε" τις διακοπές της.

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΛΑΦΡΟΧΕΡΗΔΕΣ 08 Σεπ 2020 | 20:30

Οι "Μπόνι και Κλάιντ" της Κρήτης έχουν "ρημάξει" τα Χανιά! [Βίντεο]

Ως άλλοι "Μπόνι και Κλάιντ", ένα νεαρό ζευγάρι που δείχνει ιδιαίτερα ερωτευμένο αρπάζει κάθε είδους αγαθά από καταστήματα.

ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ 08 Σεπ 2020 | 19:48

Βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα τρόμου στην Ανάβυσσο: Καρέ καρέ η εισβολή των ληστών στα σπίτια

Στο βίντεο φαίνονται οι τρεις ληστές στην Ανάβυσσο που από τη μία μονοκατοικία μπαίνουν στην άλλη

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ 07 Σεπ 2020 | 18:56

Big Brother: Ψυχολόγος σχολιάζει τη χυδαία ατάκα περί βιασμού - "Το Κολοσσαίο της τηλεόρασης" [Βίντεο]

"Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό" ήταν η χυδαία ατάκα παίκτη του Big Brother

ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ 07 Σεπ 2020 | 16:06

Ο Αγγελος Συρίγος στο TheToc: Ο Ερντογάν φλερτάρει με θερμό επεισόδιο...έστω και "κατά λάθος" [βίντεο]

Ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και βουλευτής Αγγελος Συρίγος μιλάει στο TheToc για το πόσο πιθανό θεωρεί ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ 25 Σεπ 2020 | 21:23

ΕΠΟ: Απαλλάχθηκαν Μαρινάκης, Ολυμπιακός και Ατρόμητος από τις κατηγορίες για "στημένο" παιχνίδι

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ατρόμητος και τους μεγαλομετόχους τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σπανό

ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 25 Σεπ 2020 | 18:38
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ 25 Σεπ 2020 | 16:53

Καρδίτσα: Συγκινεί η οικογένεια Αντετοκούνμπο - Στέλνουν είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στηρίζει τους πληγέντες της Καρδίτσας στέλνοντας είδη πρώτης ανάγκης

ΓΙΑ ΤΑ PLAYOFFS ΤΟΥ CHAMPION LEAGUE 25 Σεπ 2020 | 13:57

Κορονοϊός: Θετικός παίκτης της Ομόνοιας που είχε παίξει εναντίον του Ολυμπιακού

Θετικός σε κορονοϊό παίκτης της Ομόνοιας που είχε παίξει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

ΜΕΤΡΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 24 Σεπ 2020 | 23:42

Europa League: Η ΑΕΚ πέρασε τη Σεντ Γκάλεν και βλέπει... Βόλφσπουργκ [Βίντεο]

Με γκολ του Ολιβέιρα η ΑΕΚ κέρδισε τη Σεντ Γκάλεν και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League

ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ 24 Σεπ 2020 | 17:26