5 χρόνια εγγύηση, επιτόκιο 2,9% και νέες εκδόσεις στο facelift του Panda

H 3η γενιά του μοντέλου, κάνει lift και προσφέρει αναβαθμισμένο εξοπλισμό σε όλες τις νέες βασικές εκδόσεις

5-xronia-egguisi-epitokio-29-kai-nees-ekdoseis-sto-facelift-tou-panda
|
SHARE THIS
0
SHARES

Το Fiat Panda, παρουσιάζει την ανανεωμένη γκάμα του, που αποτελείται από νέες και πιο πλούσιες σε βασικό εξοπλισμό εκδόσεις, με τιμές που δεν επιβαρύνονται από την προσθήκη των καινούργιων χαρακτηριστικών.

Η νέα έκδοση Easy περιλαμβάνει radio MP3 με USB, Bluetooth και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα θυρών, A/C, και διατίθεται με κινητήρα βενζίνης 0.9 85hp Twinair και κινητήρα φυσικού αέριου/βενζίνης.

Η έκδοση Lounge περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 14’’ και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και προσφέρεται με κινητήρα 1.2 69hp και με τον 0.9 85hp Twinair.

 

Panda City Cross
Panda City Cross

 

Η εμπλουτισμένη έκδοση City Cross 4x2 προσφέρει στον βασικό της εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 15’’ και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, και διατίθεται με τον κινητήρα 1.2 69hp  και με τον 1.3 JTD 95hp.

Στις νέες εκδόσεις περιλαμβάνεται και η έκδοση Wild 4X4 που αποτελεί την πιο πρόταση για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν απαραίτητα κίνηση 4x4 αλλά αναζητούν μια οικονομικότερη και αποδοτικότερη επιλογή. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η έκδοση αυτή έρχεται και με τον κινητήρα βενζίνης 0.9 Twinair 85 hp, παρέχοντας τη δυνατότητα σε κάποιον να μπει στον κόσμο της 4κίνησης. Το Wild 4X4 θα προσφέρεται επίσης με τον κινητήρα 1.3 JTD 95hp.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook